Ereğliyi satıp buna geldiğime bin pişman oldum.ereğlinin kârı yuzde 40 azalmasına rağmen hem hisse geri alimi hem de net 1.06 tl temettü açıkladı.değerlemeler gelsin maliyetten satıcam birdaha da asla almayacağım.olmaz olsun böyle tahta...
Printable View
Ereğliyi satıp buna geldiğime bin pişman oldum.ereğlinin kârı yuzde 40 azalmasına rağmen hem hisse geri alimi hem de net 1.06 tl temettü açıkladı.değerlemeler gelsin maliyetten satıcam birdaha da asla almayacağım.olmaz olsun böyle tahta...
Bende kardemir ve aselsandan buraya geldigime pismanim. Hemde ne pisman. Maliyete gelsin ki hic umudum kalmadi cikicam ve bir daha is bankasinin hic bir hissesine bulasmayacam. Kan emici vampir serefsizler.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks çıkarsan net bir şekilde çıkmadı son bir hafta şahit olduk,
Endeks düşerken endeksden fazla fazla düşüyor son 2 3 gündür yine şahit oluyoruz,
Neden ne için,işlermi kötü hayırdır,pahalımı hayırdır,fk mı yüksek hayırdır,mali taplolarda sıkıntımı var hayırdır,
Ayıptır ayıp
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
Tam bir sinir harbi...iyice b.kunu çıkardılar...ama ilk haberin geldiği gün de ayni tarrane imiş...bi umut
MI 8 SE cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
En kötü muhtemel birlesme rakamı 3.43. Şu anki fiyatlar psikolojik savaş fiyatları.sakin kalmakta fayda var.
En kötü ihtimalle birleşme fiyatı 3.43 dahi olmaz bence imkan ihtimal yok,
Şuanki baskı,trakyadaki düşüş,borsadaki düşüş yada olumsuz algı maalesef en kötü tarfından baktırıyor herkeze,
Fk sı 5 lere gelmiş,pd dd 0.6 lara kadar düşmüş bir trakya nasıl 3.4 yani 4 milyar tl lerden birleşir sn Qie ,
Haber geldikden sonra takaslara bakın diyorum hep sadece iki kurum satıcı doçe ve cıtı 3. Kurum satışı 500 bin adet yani yok,benim gördüğüm trakyada net şekilde yabancıya mal sattırıldı ve sattırılıyor,bu denli ucuz trakyada bu yabancı neden mal satıyor,
Bunun cevabını gelicek değerlemede görücez değişim oranında görücez ancak,
Borsada oluşan trakya piyasa değerinşn hiçbir geçerliliği gerçekliği asla ve asla yok benim için,
Böyle bşi şirketde kim neden mal satsın yerli yabancı bıyıklı bıyıksız farketmez,şu piyasa değerine trakyayı veren neden veriri cevabı değerlemede çok net.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
EN kötü demek olabileceklerin EN kötüsü demektir. Daha altı olamaz anlamında :)
Biliyorum hepimiz gerginiz, olan biten hepimizin canını sıkıyor, hepsi geçince yeniden konuşmak lazım.
Selamlar
Endeks artıyor trakya düşüyor,
Yabancı satıyor trakya düşüyor,
Yabancı alıyor trakya yine düşüyor,
Yatırım ortaklıkları emekli fonları satıyor trakya düşüyor,
Yatırım ortaklıkları emekli fonları alıyor trakya yine düşüyor,
Yani niyeti düşmek olan hşsse ne olursa olsun düşüyor,
Eğerki niyeti çıkmak ise ne olursa olsun çıkacak.
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi