yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....
Printable View
yemek sepeti 589 milyon dolara satıldı ...wowwo değeri ne kadar olur acaba .....
3te 1 ine halka arz olsa uçar burası.
benim wowwo ile ilgili kafama en çok takılan soru senetle satışın oluşturduğu riskti daha yeni öğrendim bunu senetlerinizin taksiti bitince aracı kendi üzerinize alabiliyormuşsunuz. Kredi risk durumunuza gore peşinatta aldıkları için ortada büyük bir risk kalmıyor.
ASUS_Z00AD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Öğrenip paylaşımda bulunduğunuz için teşekkürler.
Gedik tahtayı rahat bırakmıyor, patron seyrediyor, gedik yatırımın elindeki malin tamamı işlem görüyorsa yandık,1 milyonun üzerinde gedik te mal var.ytd
biri 21.26'ya 6.500 lot koydu bu kağıtta gördüğüm en kalın kademe. sanki birşey denecekler gibi biri bu lotu alırsa hayırlara vesile olsun inş
kardeşler bu kağıdın huyu bu.2 ay yatay sonra gidiyor ŞAŞIP KALIYOR İNSAN inşaAllah 21.00 kırmaz bu 21.00 26.00 arasında gdip gelecektir diye düşünüyom.biraz sabır. maliyetlerinizi bilmiyorum. yukarı tetiklemsi genel kurul bedelsiz haberi...olabilir bedelli olursa yandı keten helva. işte ozaman 675 bin lotu toplar.sonucu hemen olmqsını istiyoz.30 veya 35...beklemek lazım
20 kırılırsa 15 olur kırılmazsa biraz süründürür bedelsiz olursa ne olur nerelere gelir bedelli olursa nereyi görürü
Patronda veya şirkette çok para var mı ki bedelli çıksın