Aslında bist100 payları teminat olarak kullanılabiliyor, ilk mesajlarda paylaşılmıştı ancak ben bazen kullanıyorum, keyfe keder yani. Çünkü viop endekste de robot çalıştırdığım için teminatı biraz yüksek tutuyorum.
Printable View
PhillipCapital yeni bir fon çıkarmış:
https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=PPS
PPS / PHİLLİP PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST FON
Fon, yerli ve yabancı para ve sermaye araçlarının spot ve vadeli
fiyatlarının, gün içi fiyat dalgalanmalarından doğan arbitraj
fırsatlarını kullanarak yatırımcılarına getiri sağlamayı amaçlar. Fon
bu fırsatları değerlendirirken risklerini uygun gördüğü yüksek
korelasyonlu yurt içi ve yurt dışı finansal ürünler yardımıyla hedge
eder.
Fonun varlık dağılımı % 64.27 Hisse senedi + %35.73 Vadeli İşlemler Nakit teminatları
Sn. kafkaf gün içi öğleden önce ve sonra birer kez oranları paylaşırsanız çok makbule geçer. Biraz daha para buldum onu da bugün yatırayım, hep isgyo oldu ocağıma incir ağacı dikecek biraz %50 geçen varsa başkalarına dağıtayım.
Dün isgyo haziran vadede saat 12:00 civarlarında inanılmaz işlem oldu biriki dakika sürdü ve spot yerinde sayarken vadeli tavan çekti, mayıs/spotla aradaki fark koptu gitti yıllık getiri hesabını yapamadım bile. Ben para ayarlayana kadar düzeldi maalesef yakalayamadım. Birilerinin çok büyük pozisyonu var çıkmamışlar pozsiyonlarını taşıdılar yine hissenin tavan tavan gitme potansiyeli var arada biz de kaynamayalım.
işyatırım viop teminat hesaplarında teminat olarak sadece TL. kabul edilmektedir.
Hisse senetleri teminata konu edilmemektedir diye e-posta geldi.
zorlamaya devam