Bu çok iyiymiş..
Printable View
Alenen soygun yapılıyor. Elimde DOAS yok ama yatırımcısı olsam yeri göğü inletirdim. Ulan ******** DGGYO ile DOAS ne gibi bir sinerji yaratabilir yüzsüzce o yönde bir açıklama yazmışlar bir de. Yabancı yatırımcı her gün tabana yazar malı hiç acımaz hem temettüyü kıs hem şirketin parasıyla git saçma sapan değerlemeler ile şişirilmiş alakasız bir şirketini satın al parayı çıkart. Hırsızlıktan öte bir şey değil bu
Toplanan kiralardan, satışların maliyeti ve yönetim giderlerini düşüyorum; geriye 180m tl nakit akışı kalıyor. Yıllık finansman gideri 576m tl. Finansman gideri olup, henüz kira toplanmayan bir mülk var mı, ona bakmadım.
350m kısa vadeli + 1.650m uzun vadeli yükümlülük.
Ferit yine yaptı yapacağını !!!
Satilan gayrimenkullerin yerleri inş.depreme dayaniksiz yerler değildir ve de depreme dayanaklı insaatlardir.korkarim bu konuda da sorunlu yerlerdir ki,doaşa kakaladi buralarini.
Düğün değil bayram değil, doas yatırımcısını niye öptü
Yine yatırımcı soyulup dolandırılıyor, yazıklar olsun :wu:
Araba üreten firma bile %10 kar marjıyla zar zor satış yaparken araba kıtlığı ve dövizdeki baskı sayesinde al-sat yaparak %20 net kar marjıyla iş yap önce vatandaşı soy, sonra da yatırımcıyı soy. Ne güzel memleket be