Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Printable View
Türk-İş:
- Açlık sınırı Haziran'da 18.979 TL (Önceki 18.969 TL)
- Yoksulluk sınırı Haziran'da 61.820 TL (Önceki 61.789 TL)
- Gıda fiyatları Haziran'da aylık %0,05 (Önceki %7,02)
- Gıda fiyatları Haziran'da yıllık %82,02 (Önceki %83,06)
Şimşek: (Yurt Dışı Çıkış Harcı) Uygun görülürse artırılarak deprem kaynağına dönüşmesi taraftarıyız, öğrencilerden almayacağız
Yazılı, sözlü, fiili ve patronu güvenilmez siyasetinde yarın ne olacağı belli olmaz bir borsaya bende yatırım yapmayı düşünmüyorum artık.
Yeminle pes bıktık artık yahu, git coin piayasına yatırım yap bundan 100 kat dah iyi hiç olmazsa kazanırsan tam kazanırsın batarsan tam batarsın.
Ama BİST'te sürünerek batman garanti.:rules:
Yabancı yatırımcı 215 ülkede yatırım yapıyor her birinin kanunlarına bakıyor, tutarlılığına bakıyor ve kıyaslama yapıyordur.
Bunların uzatmaları oynadığını akılları ne eserse onu yaptıklarını görmediklerini mi sanıyor?
Buraya ancak vur kaçılar gelir vurgunu yapar ve gider.
İngiliz borsaya çaktı gitti,şu sıralar düştüğünün yarı fiata inse bile güven vermiyor sadece gel,gel demek amaç :plc:
Borsa uzmanlar ingilizin açıklaması borsacılara soğuk duş yaptı diyor,10.400 desteğine dikkat çekiyor,destek tutmaz ise 9.900 gösterebilir diyorlar,sabah ne güzel gri listeden çıkış dopingi yaptıydı borsaya,şimdi alsınlar başlarına çalsınlar,ingiliz bide diyorki uzun ve ekibi ile çalıştık bu açıklamayı yaptık diyor,iyi mok yediniz diyorum bende,ben bile yüzbinlik çıkış yaptım alttan toplamak için,en şu sıralar 10.500 sınırında düşüş %1 cıvarı.
Borsa 10.440 altınada indi,düşüş %2.25:bravo: