Stop loss u kastettim, bugünlerde piyasa yönü belirsiz. Aynı fiyata satsak bile zarar ediyoruz.
Printable View
131-132 aralığınin önemi değişmedi
Altında negatif üstünde pozitif düşünmeye devam ediyorum
Ancak tam buralarda dolar bazlı destek mevcut
Benim cizimlerime göre 31.5 ile 31.7 arası destek var ve kapanış 31.880 oldu
Fakat riske gerek yok diye düşünüyorum
aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
31.5 e stop koymak kaydıyla LONG olmak makuldur diyeceğim ancak böyle kritik yerlere özellikle dipte sağlam negatif havalarla geliyorlar , negatif GAP ihtimali kimsenin cesaret edemediği türden
Zarrap sarraf kuyumcu ABD genel müdür dava haaa hööö , o ne oldu bu ne olacak muhabbetleri altında buzuk elverirse destek köstek diyerek al sıkıysa :)
Neyse zevkine seyredelim artık
Dolar bazlı grafikte eskiden gelen düşüş trendinde endeksin her yaptığı ölü kedi sicramalarinin pik noktalarını birleştirip bir direnç cizgisi çekersek
O çizgi bugünkü kapanış civarında Orası destek oldu oldu
Bana göre eger destek olursa eski direnç desteğe donuseceginden sağlam gideri olur bist30 un , hemde dolar bazında
Ben alım için yine de 131-132 seviyelerini daha sağlıklı görüyorum
https://i.hizliresim.com/AyV80B.png
ne zamandır o kuru kafayı bekliyorum , bugün geldik
ama buradan long denemek için korsan olmak lazım oysa ki ben halim selim bir balıkçıyım :kahkah:
2012 başından 2017 martına kadar bizim asıl bandımız 1 ve 4 numaralı trend çizgileri arası
2 numara asıl zirveler
3 numara köpük seviyesi
bizim 1 numaralı trend çizgisinin üzerinde kalmamız bence çok önemli , tekrar 1-4 arasına girersek eğer 25 cent in altı ileride öyle yada böyle gündeme gelir diye düşünüyorum
ÖZETLE
1) BANA KALIRSA 1 NUMARA TUTACAK
2) BANA KALIRSA İLE İŞLEM YAPMAK TEHLİKELİ OLABİLECEĞİ İÇİN ORTALAMALARIN ALIMA ONAY VERECEĞİ 131 CİVARLARINDAN ALIMI DAHA SAĞLIKLI BULUYORUM
https://i.hizliresim.com/a1v88Q.png
Türkiye'nin utancı üretim özürlü mal değneği TASERONLAR derneği
Şimdi tilki gibi pısmış ABD deki davanın olması muhtemel siyasi sonuçlarından medet umuyorlar
En sevdikleri şey 60-70 yıldır yaptıkları şey bu
Pıs köşeye siyasi bir karambol bekle ve onun muhtemel sonuçlarını kendi lehine cevirebilecek bir katakulli hazırla , mal degnekligini sürdür
Dikkatleri kendi uzerinden farklı yönlere cevirt
Mis mis , bu mal değneği taşeron üretim özürlülerin işi iş valla :)