Üstü kapalı açık msj filan hikaye
Yeni aday bulun abi
Bol şans
Printable View
Üstü kapalı açık msj filan hikaye
Yeni aday bulun abi
Bol şans
Ulen tam da yapem diyodum
Son Bangladeş mesajı kafamı attırdı
Diyom abi salter çok hızlı atıyor bende takip edemiyorum vallaha
Yapmiom ulen
Neyse sağlık olsun bakem
Peygamber der ki her işte Hayır vardır olan her işte . Tabi olmayanları bilemiyoz
Moruk müdürümün duygusal zekası çok yüksek
Galiba kendime de Lemur demek istedim Madagaskarlıyım derken
@yıkıkkentli54 Aleyküm Selam, saygılar.
@NSHYDN, Dünyanın en iyi vanilyası Madagaskar adasında yetişirmiş, üretim zaten sınırlı orda, üretimin tamamını meşhur firmalar kapatmış, parayla da alamıyomuşsun, bizim yediğimiz vanilyalar doğala özdeş vanilla aroması.
Vanilla Ice grubu vardı 90larda, ice ice baby şarkısı.
Kocaeli ilin adı, İzmit ise Merkez ilçe.
Sakarya ilin adı, Adapazarı Merkez ilçe.
Kocaelispor ve Sakaryaspor arasındaki maçlarda kavga eskik olmaz. İkisinin de renkleri yeşil siyahtır.
Moruk müdürüm zekasını kullanıp yeşil siyah atkıyla maça gider, hangi taraftar grubunun arasına düşmüşse onlardanmış gibi yapardı eminim, nasılsa iki takıma da uyar atkı. İşte tehlüke anında beynin salgıladığı adrenalin ve soda külü anında pratik çözüm bulmaya yardım eder.
Savaş ya da kaç, ana sloganımız bu. Ama emin olun Adalılardan da İzmitlilerden de dayak yemek istemezsiniz.
beyin ilginç bi organ abi
hep kendi kendini kandırmaya çalışsa da kader olayını özümseyince
beynin daha iyi çalışır beynin bi kökü boğazındaysa bi kökü belki çok uzaklarda sonsuz uzayda
buna karşın izmit adapazar filan isatnbula yakınlığından dolayı tercih edilesi yerler
bende inş. bundan sonra izmit yalovada iş bulursam orlarda takılcam zate ya da yalova daha temiz olur kilometre yapmamış olurum en azından
eksisozluk te çok analitik tipler de var tabi biz neyiz ki
ben abi kadere inandığımdan tarnung (kamuflaj) kullanmam
çok elzem bişey değilse konu/olay çok elzemse şike yaparım canım kesin
aga uzaydaki sinyallere net ol.
kimse sana bişey yapamıyo zaten o sinyalleri de yakalama içinde önce kendine dürüst felan neyim olacağmışın işte
olay kadere inanma da böyle galiba, yalınız denklem şu:
kadere inanmazsan allaha inanmış sayılmıyonda, kadere inanan ama ateist kalanlarda var. bu tuhaf bi mefhum. çözümsüz denklemlerden biri bu -- o salgılarda korku anında adamı rezil ya da vezir edebilir
hırsızlık esnası kadınlar daha ziyade yada bazen erkekler enselencekleri an da o yğzden cıbıl soyunurlar
sanki cıbıl olunca dokunulmaz oluyon
mutluluk acı keder endişe dolu sinyal var ya hangisiylen cebelleşecez
tek gerçeklik var çok kararlı ol tabi kararından da dönme ama kaderini kendin çizemen
osman bey neydi o günler ya iki komşu iki düşman şehir olmuştuk bu iştede emperyalist güçlerin böl parçala yönet taktiği mi hakimdi bilmem trende bile kavga olurmu ya :))sakaryada eğer 41 plaka ile dolaşıyorsanız mutlaka tatanga atkısı asmalıydınız arka cama yoksa çizim çizerlerdi arabanızı izmitte de 54 le gezmek bile cesaret isterdi gerçi izmit en çok vergi ödeyen illerin başında olduğu için bizim ora kadar taşra değildi gençliğimiz geçti be hocam fuar da real de outlet centar da yahya kaptanda askerde bile kocaeli arkadaşları hemşehrimiz sayardık karasu bize bağlı iken bir kere olsun gitmeyip kerpe ye akşamları eğlenmeye giderdik...
ahan bende tam bunu deyceyiidim
eleman iş mekinesi / kamyon veyahur otobos aleyo
üstüne SPORT yazeyo
ne yaşeyosa artıkk
hayatının sonuna kadan otobos kamyon deil sipor tomofille sanal rally yapeyo saksıda
belkimde seçmasepan kezalarn sebebi bu olabilir mi
bilemem tabe.
vanilyaylada olan anımı pasleyom.
o diilde
kamalanın heykelini dikiola
cüşş
bekleseydinis biras yaw
bide
bizim millet rakipsiz olamass
izmit-ada
fnr-cinbon
afşinn-elbistan
darhana-mercümek
rize-drabzon
reçel-peynir
vs.
bitmezz ...
Internet bazı şeyleri yükleri hafifletti işte
Herkez ekrana bakıyo
Şey yok
Yolda birbirini görünce koclar gibi saldırmak filan
Bi de dünya hayatı hostur da mühim olan öte dünya nooreceğn
Ben inançlı sanardım kendimi
Ama yaaaa
Ta ki
Birebir işçim mehmeti tanıyana dek
Adamı 20 sene önce tanımış olsam dünyaya 2 üç değil yirmi otuz parmak atardım da dediğim gibi kader herşey
Herşey kaderdir abi ötesi değil
Dünyaya vercek bişeyin kalmıyıncada ömrün biter (o şekilde olum geliyo sanıyom )
Ama üzülmüyün moruklar sofistike düşünebilen insan sayısı hep azdı dahada azalcak galiba
İzmit i seviyom deniz ile kara nın iç içe geçtiği böyle bir yer daha yok . Ne içerde ne dışarda
Bi de şiir yazdım aşşada
İzmiti sev ev alma deprem bölgesi
İzmiri sev kız alma flört bölgesi
Şair aşık moruk
Aptal aşık