6 Ay önce kabaca 800 milyon değer biçiyorduk.
Enflasyon ve deprem somrası yeni yapılara yönelme ....değer artışı....
Bölgede 50-70 M2 1+1 daireler 2.5-3 milyon üzerinde.satılıyor
Printable View
defter değeri 17 tl olması gereken yer 30 tl :)
yani diyorsunuzki asgar ücret 10.000 olsun siz bir yerde çalışıyorsunuz patron bir yıl önce size 2000 tl maaş ödüyordu şimdi 4.000 çıkardı bak maaşım arttı :) e diğerleri en az 10.000 alıyor ne olacak şimdi kendimimi suçlayayım :)
bu kafayı bırakın tavsiye
şirketi iyi yönetiyorlar bunda gram endişem yok
**burda değindiğimiz gibi kur sebebi ile kar ve satışar tekstilde düşecek bildiğimiz şeyler
trendmarkt %47 payımız varmış bunuda tahmin ediyorduk sonunda yönetimden teyit aldık
kiralama yapacaklarmış satış düşünmüyorlar,tekstil ve tarımda kaliteden ödün vermiyorlar benim malımın değeri bu kısaca isteyen alır isteyen almaz tarzı oldukkça doğru
bunlar olumlu taraflar
olumsuz taraflar
yazdığım gibi ky kafayı takmışlar herkes niye bu fiyattan hisse satmak istediklerini sordu tatmin edici cevap 0 burdan satma nitelikliye sat vs yok , ben bedelsiz hisse verme olanağınız var niye bedelsiz vermiyorsunuz diye sordum hiç düşünmedik dediler :) allah korusun hisse çıkar diye acayip korkuyorlar bu mesajı aldım
430 kişi emekli olmuş kıdem yükü olukça yüksek gelecek
şirkete borç vereceklermiş bu sebeple satacaklarmış e sat gayrimenkulleri atıl varlıkları
kısaca yönetim küçük yatırımcının kazanmasını istemiyor buna kanaat getirdim bu sebeplede toplantı sırasında sattım
ama her soruya ellerinden geldikleri kadar detaylı cevapladılar ve çok profosyonel yönetiyorlar
**akça yeni yatırım 13 milyon euro tutarında olacakmış
gyo kurma fikrini ben vermiştim vergi avantajı için bi teşekkür bile etmediler :) alışığım ama hep böyle oluyor
gyo değil yatırım fonu kurma fikirleri var gyo kurarsa halka arz yapacak şirkete nakit girecek allah korusun hisse çıkar vs :)
Anladım hocam teşekkürler.
Son cumlenizdeki *akca yatirim dediginiz ne tam olarak anlayamadim. Smyrna tarım mı. Çünkü en son o yatırım açıklamıştı. Ya da akca res yatırımi mi. Eger öyleyse Smyrna tarimin yatirim büyüklüğü ne kadar olacakmis ondan bahsettiler mi?
SM-M515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi