Printable View
Alıntı: Originally Posted by regal1 Şeyhim, tek müridi olan bir şeyh olmak, nasıl bir duygu? :) Fevkaladenin fevkinde bir durum.:)
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizde full girerek iyi cesaret sergilediniz. Hayırlı olur sizin için umarım. Teşekkür ederim üstad
Alıntı: Originally Posted by Webster Neye ful girdi Vebam nittin Altındayım üstad
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu veba benim kayinvalideye benziyor Kafaya koydumu biseyi Ne dersen de yapar Üstat ne yapayım aldım bir risk. Benzetecek bir o kalmıştı zaten 😁😁😁
Alıntı: Originally Posted by regal1 Üstad durumun hiç iç açıcı görünmüyor. İkazı almışsın. mazallah elinde kalırsın. yani sana acımamda olan burda bize olur. :) Yok bilir bir halt yemeyecegimi Ama yine de kiskaniyor iste kadin milleti
Alıntı: Originally Posted by Pestilence Üstat ne yapayım aldım bir risk. Benzetecek bir o kalmıştı zaten 😁😁😁 Oda sen gibi Ne zaman gorsem kuyumcuyu ariyor Evladim kucuk altin kaca diyor 😀😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans Fevkaladenin fevkinde bir durum.:) Bu soz bir askeriye sozu gibi ama ne is yaptoginizi cozemedim
Alıntı: Originally Posted by Webster Bu soz bir askeriye sozu gibi ama ne is yaptoginizi cozemedim bence finansçı akademisyen