sarayda her gece istanbul için yağmursuzluk duasına çıkılmıyorsa ben nickimi değiştiririm..!!
Printable View
Şahit abey,
Dolar 7,65-7,62 gibi karşılarım diyor faiz kararını.
Ben alırım oradan
spot ile vadeli arasında 1.900 civarı makası ısrarla koruyor mendebur herif.
perşembeye kadar makasın daralmasını ve vadelinin spota yaklaşmasını bekliyorum.
buluşma yeri 1.405 - 1.415 civarı gibi hissediyorum sanki...
Taşınan Açıklar
https://i.hizliresim.com/7OLEsw.png
üstüne yağmur yağmaması,bir de dünyaya gelen bir meteor varmış..2020 hiç unutulmayacak.
işin şakası bir yana 3 ay daha yağışsız geçsin; yağmur duasından başka yapacak ne var?
teknolojinin bir faydası olabilir mi?(yağmur yağdıran sistem var mı?)
2008 de ANKARADA su kesiliyordu,perişan olmuştuk..o zamanki başgan: temizlikten sonra suları klozete dökün demişti:)
elimde bidonlar, dağ-taş çeşme aramıştım,dağın başında su kuyruğuna girdim.(belli yerlerde olan her zaman akan doğal su kaynakları)
takip ettiğim kadarıyla sen seri bir oyuncusun.
perşembe öğlenden sağ çıkabilirsin bence. :he:
ben şahsen öz benliğimle birlikte kendim şöyle düşünmekteyim,
dolarda yakın dip 7.50 civarların da olur.
faize bahsettiğin rakamlarda girebilir.
faiz öncesi lönk olmak mantıklı gibi.
amma en önemlisi hızlı olabilmekte.
kapanış rakamı tuhaf bişi olabilir.
ben lönkleme fırsatı bulursam abuk rakamlar beklemem,
ilk bejj dakkada yapıştıırırım. alanda kazansın hezabı.
hatta tersoya geçmem bile imkan dahilinde, senin kadar seri olabilirsem. :he:
Yağmur yağdıran yağmur kesen her türlü sistem mevcut. Vw meksika fabrikasının bahçesinde yeni üretilmiş 0 araçlar dolu hasarı almasın diye gerektikçe otomatik atış yapan iklim makinesi kullanıyordu. Çiftçiler kuruduk bittik diye isyan edince kusura bakmayın bir düzenleme yapıyoruz hemen diyip konuyu kapatmışlardı. İnternetten araştırırsanız görebilirsiniz sanırım. Takribi 2 3 yıl öncenin haberiydi diye hatırlıyorum.
yapacak sey adam gıbı planlama programlama ve bılımsel yaklasım.... 20 senedır yapılmamıs dogru durust, ugrasıyorlar ıste...
40 dakkası olan ızlesın... degılse 8.20'den ıtıbaren ızleyın...
https://www.youtube.com/watch?v=3rJdCCSXZiE