elon muskta destek atınca 16bin doları 100bin dolar yapanmı. 2500 doları 600bin dolar yapan mı ararsınız. robinhood türkiyeye gelmeli.
Printable View
elon muskta destek atınca 16bin doları 100bin dolar yapanmı. 2500 doları 600bin dolar yapan mı ararsınız. robinhood türkiyeye gelmeli.
Yine 'cımbızla' seçip, 'saldırmışsınız.' Bana gelene kadar, gerekenler yazılmış zaten.
Çamur güreşi yapıp, temiz kalmayı bekleyemezsiniz diyorum, ana mesaj bu, öte yandan, siyaset kurgusu, demokrasi modelinin, 'usulü' yanlış diyorum.
Merak buyurmuşsanız, 'bildiğim kadarıyla', bu çamura bulaşmayan, bir Erdal İnönü vardı, o da Beyaz Türklerdendi zaten, karşı cenahtan 'Muhsin Yazıcıoğlu' vardı, onun da safahatı karanlık.
Z kuşağına La Fonten'den Masallar anlatıyoruz; Kenan Evren darbe yaptı, Deniz Gezmiş kahramandı, Muhsin Yazıcıoğlu kahramandı, Ecevit heyt be Karaoğlan Kıbrıs Fatihi, Demirel çok kafa vardı adamda Babaydı, Menderes Saidi Nursinin İslam Kahramanıydı.
Kimse, bize şurada silah verdiler, biz de şurada tek başına giden öğrencinin arkasından yanaşıp kafasına sıktık, veya şuradaki kahvehaneyi komple ayırt etmeden taradık diye anlatamıyor tabi. Var youtube'da eski ülkücülerden meşhur birisi itiraf ediyor, bizi kullanmışlar ancak şimdi anlıyorum diyor.
Bakın mevzuyu nereden nereye çekmiş oldunuz. Şimdi 1929 Türkiye' sinin siyasi hayatından, Komunist Parti, Şevket Süreyya Aydemir Yakup Kadri Karaosmanoğlu Kadroculuk hareketinden başlayıp, ABD mandasına girdiğimiz günlerden İnönücülükten devam edip, Gehlen Ekolüyle kurulmuş İstihbarat Teşkilatımız ve Özel Harp Dairesiyle eksene alıp, günümüze bağlamak da var, doktora tezi gibi. Ama konu neydi, tekraren, bu 'iç siyasetin icrası, usulü Demokrasinin Cumhuriyetin özüyle çelişiyor', 'kimse günahsız değil' idi.
Bir de, gölgede flu kalmış. Ama bunun boyutu çok farklı demiştim. Boyut olayından özelleştirmişim.
Durduk yere Ecevit parantezi açtırdınız bize...Ecevit iyi adamdı gençken...yaşlandıkça, çaptan düştükçe siyasi bir figür olarak kullandırttı kendini..yazmış arkadaşlar bir kısmını..Ama ben onu Kıbrıs Fatihi Genç Karaoğlan olarak hatırlayacağım, terazi meselesi..
Saygılar
https://i.hizliresim.com/UOAstW.jpg
Bu herifin profesörlük maaşı tıkır tıkır yatacak tabiki, 3-4 hafta kapanmak lazımmış sen maaşını fakirlere bağışla ondan sonra kapanalım.