alanda kazansın diye brlsm i yükseldikçe sattım yükseldikçe sattım
alanda kazandı :he:
grafiğe bak awua
:drunk:
Printable View
alanda kazansın diye brlsm i yükseldikçe sattım yükseldikçe sattım
alanda kazandı :he:
grafiğe bak awua
:drunk:
Buna katılmamak elde değil.
Geçmiş kriz dönemlerinden tecrübesi olan herkes, bir biçimde duygularına yenilmiştir süreçte tahmin ediyorum.
Coin boğasında da böyle oldu. "Piyasanın dayağını hiç yememiş" toy gençler milyonlar kaldırdı boğada.
Sistemi olan, onu takip edenler dışında çoğu "eski" yeterince değerlendirememiştir süreci.
Bir de kabul etmek lazım ki, bademspor olayın "bug" ını bulmuş. Londra'daki swap aksiyonu, tarihte belki de ilk defa bilinçli biçimde USDTRY' de 18,xx TL tepesinde(Aralık 21) yaratılan tersine köpük...
Geçmiş kriz tecrübesine sahip olan herkes, enflasyonist ortamda önce devaülasyon, sonra emtia, menkul, gayrimenkulde artış beklerken...
Adamlar piyasaların dünya ile ilişkisini kesip ilk defa devaülasyon durumunda oluşacak fiyatlara taşıdı tümünü...
Hem eski kriz tecrübelerini yaşayanları, hem dövizde bekleyenleri vb... Herkesi terse yatırdılar.
Amaç servet transferi idi ise, çok başarılı bir operasyon. Ancak KKM vb. gibi bir takım bedeller var ki...
Umarım şapkada bunun için de tavşan kalmıştır.
@KısaVade üstad bu yükselişi kimse tahmin edemezdi.
venezuealla örneği falan solladık geçtik :)
btc de böyle oldu ilk yakalayıp bekleyen voleyi vurdu bizde de böyle bir ralli durumu benzer olunca bu saat zincirinden en çok kar eden yeniler oldu.
sağlamcılar vs trenden çoktan indiler tabi gözlem bunlar net bir oran verilmez ama geneli öyle
çok uzn vade eski temettücüler varsa vardır. onun dışında al sat yapayım orta vadeci büyükler hepsi arkasından baktı bistin.
doğruya doğru kimse böylesine ralliyi görmedi bistte ne kadar eski olursa olsun..
a. gül sürecinde ab hikayesi oldu geçmişte. ozamanki ralli bile bunun yanında günlük marj kaldı :)
APS değişimi
https://i.hizliresim.com/kc0c3k3.jpg
Abi bir indikatör gibi bakılırdı şu grafiğe...
https://i.ibb.co/wWv5DkK/yt.png
Artık bir takım çevrelerde nasıl sermaye biriktiyse...
şoförlerlerinin bile şatosu var
o derece birikmiş
:drunk::drunk: