Tabana demişti zati,
Printable View
30-10-2023, 16:37#15 Avatarısindoma53 sindoma53 şu an forumda
Platin Üye
Duhul
Mar 2020
Gönderi
14,425
Birileri şortu kapatın naraları atıyor birileri çok fazla fiyatladık jeopolitik durumu diye yorumluyor .
boğalar katalizörünüz ne yukarı gitmesi için ,
ama ortada bir belirsizlik var hem ekonomik hem jeopolitik teknik olarak 3.12 dolar bazlı yön aşağı dediğimden beri aşağı hareketin teknik anlamda düzeltmesine devam edeceğini düşünüyorum beklentim kasım ayınında testere dolar bazlı 2.48-250 bantları beklentim dahilinde beklenen yabancı gelecekse bu bantlar onlar için uygun olacağını yukarıda %40-50 bir dolar bazlı hareket beklentim olur.
şimdilik yön aşağı dolar bazlı formasyonun tamamlanması için.
düşüncem sorulmuştu ortaya karışık görüşümü belirttim.
orta vade analizimdeki banta geldik.
bakalım burasını haftanın dibi yapıp 2.58 üzeri kapanış yapılacak mı.
yoksa meydan boş kalmaya devam mı edecek:)
8139.75 haydii palişkoom günlük gapı kapatmaya gidelim :plc:
Birden fazla olan konuta ekstra vergi gelmesi normal değil mi?
Gelir vergisi bile fazla kazandıkça artıyor. Onun gibi ev fazlalaştıkça fazla vergi olmalı.
Evet ..:rules:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...59#post6659759
8131......long.....
Bunların yaptığı milleti birşeye kanalize edip daha sonra yolma şeklinde... Yoksa dediğiniz doğru. Siz ekonomiyi normal kurallarında uygulayın, herkes ne olduğunu bilsin sonrasında planını kursun. Senelerdir konuta yonlendirip milleti sonrasında vergi getirince olmuyor. Sürpriz çıkartmakta olmaz. Yarın dolara, diger gun borsaya böyle gider. Yabancı niye fıydı? .Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shortları kapattım. Sağlam tepki gelirse yukardan açarım artık.