Şirketin rasyoları ile ilgi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. En azından benim kestiremediğim başka durumlar var gibi. Ama çok yordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Şirketin rasyoları ile ilgi bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum. En azından benim kestiremediğim başka durumlar var gibi. Ama çok yordu
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
bir yıl vadeli %300 prim beklentim var bu hissede.y.t.d
Bu yıl için 4 iştirak şirketi halka arz yolunda...
Minimum 1 Milyar 60 milyon TL sene sonu kar beklentim var....
Böylece F/K ve PD/DD oranları 1 'in altına düşecek...
hissenin en ölü olması gereken fiyat 36 tl civarı..bol şans
Buralarda sıkıştırdılar iyice son yarım saatte gevşettiler geri teknik olarak 28 üstünde 3 yada dört gün tutunsa 30 üstü zaten doğal hedef olacak ama bıktırma operasyonuna devam etmeyi tercih ediyorlar. hayırlısı pamel de 100 tl ye yaklaşmış :) daha ne kadar şişirecekler bakalım
para kazanmak istemiyor spek yapacak birşey yok ağa o..bizde sabırla bekleriz...35 tl üstünü konuşuyor olmalıydık bakalım ne zaman patlama gerçekleşir...
spek uyuma hisseye hareket ver nedir bu işkence..
Bu KAR gerçekten iştiraklerin faalitlerinden gelen kar mı yoksa Pamelin borsa değerinin artmasından mı kaynaklı kar konusunda yatırımcının kafası karışık,net değil gibi bu yüzden çoğu yatırımcı Vertu almıyo benim gördüğüm,yoksa şimdiye 50-100 arası olurdu bu arada ben de uzun zamandır bekliyorum Vertuda inşallah hakettiği yere gelir Ytd