Originally Posted by
Deniz Ali
Evet ben bireyselim doğru
Dr Ali Rıza ve çevremden bazı insanlarda 300.000 lot üstü var 2 milyon lotu zorlayan rakamlar var 10 kişi kollektif fon kadar alım yaptık 2 aydır topluyoruz , bunu gören bofa Osmanlı en son iş yatırım da topluyor ben bunların tamamının patron beya spek kötü olmadığına eminin son 2 ay alanların yarısı benim gibi büyük bireyseller satanlar ise Ky ve bazı emekli fonları deniyor , Spek mal kaptırdı diyen de var , Allah sonumuzu hayır etsin sert hareketler ku den mal toplamaya yönelik hareketler olarak düşünmekteyim
Herkese bol kazançlar neticede 38 tl konusunda açık net ifadeler kullandım dileyen 28 düşürsün ben % 10 lotumu satmak in dahi Ocak 2024 kadar beklemeye razıyım .
Kasım 2024 otel açılır ise temmuz 2024 erkek rezervasyon ödemeleri kasaya girecek ve muhtemelen otel açılmadan satışlar başlayacak bunun heyecanı bile yatırımcıdan saklanmamalıdır .
Erken rezervasyon 2025 başı açılmamış otelde olmaz diye görmek yanlıştır !! ALARKO markası söz konusu ise gayet doğal şekilde GELİR ARTIŞI demektir , Erken rezervasyon iskontolu bile olsa müthiş bir gelir demektir ! Eylül 2024 itibari para yağacak hayırlısıyla şirkete beklentim bu yönde , Şirkete bunu sorduğumda bilmediklerini söyledikleri an bunun gerçekliğinden emin olabiliriz de ..
Kasım 2024 eksik işler olsa bile Erken Rezervasyon sezonu başlar zaten ! Daha öncede de vip yer ayıranlar olabilir !
Maldiv hotel hala haberler gelmedi bekliyoruz !!