uzun zamandır çok takip edemedim forumu son ayrıldığımda bist için bu enflasyon ile bist bedava diye belirtmiştin sonra ralli başladı.
görmüşken tebrik edeyim dedim.
Printable View
Düyunu Umumiye
https://www.sozcu.com.tr/2018/yazarl...umiye-2667310/
MUSTAFA DUMAN KİMDİR?
ODTÜ, Marmara Üniversitesi ve Londra Şehir Üniversitesi'nde eğitim gören Mustafa Duman ise Esbank'ta 8 yıl çalıştıktan sonra 5 yıl Portekiz Ticaret Bankası'nda görev aldı. 2007 yılında ABD yatırım bankası Morgan Stanley'e başkan yardımcısı olarak adım atan Duman, 2 yıla yakın çalıştıktan sonra Portekiz Ticaret Bankası'na direktör olarak geri döndü.
Burada da 2 yıla yakın çalışan Duman, 2011 yılından bugüne dek Morgan Stanley Menkul Değerler Genel Müdürü görevindeydi.
https://www.haberturk.com/mustafa-duman-kimdir-3022127
Bende bu şekilde düşünüyorum....
1 hafta önce yapılan hareket kısmen anlam kazanmaya başlıyor gibi...
Döviz biraz daha yukarı tepki versede bir süre sonra durulacaktır.
Yeni girişlerin olması çok olası...Bu değişim bir süre için güvence verebilir.
İnşallah yakın zaman sonra anahtarı tamamen vermek zorunda kalmayız.
dovizde tahminim an itibariyle yok.
ama pozitif algılanırsa/bankalar da kımıldanırsa orta vade tepeyi bu gece görmüş olabiliriz.(düşük kaparsa yarın ok derim)
dediğiniz gibi giriş marjini yaratılmış olabilir.
bir gurubun def edilip başkası gelsin durumu..
adamın CV cidden sağlam.
tabi
yeni fantezik kriz denemeleri yapmazlarsa.. :he:
Uzun zamandır foruma bakmıyordum. Bakayım dedim eski ustalardan tek tük kalmış yazan.
Adam doların reklamını yapıyorlar reklamını yapmasalar böyle yükselmeyebilir diyor. Bunu ekonomi forumunda yazıyor.
Diğeri olumlu diyor.
Olumlu olacak ne var siz ne görüyorsunuz da biz kaçırıyoruz?
Para güven olmayan yere gelir mi?
Yapısal reform olmadan ya da kapalı kapılar ardında yazılı anlaşmalar olmadan artık güzel günleri ancak hayal edersiniz.
Bir damat vardı nemiş bu yapısal reformlar deyip dalga geçmişti, sonra ne oldu dillerinden düşürmediler. 4 ay direnebildiler.
Ama artık gemi su alıyor ve batmak üzere. Ne yapacaklarını şaşırdılar.
Eksenleri kaydı, kantarın topuzu kaçtı, şirazeleri kaydı, kaideleri çürüdü.
Daha ne diyim çizgileri belli değil, dedikleriyle yaptıkları örtüşmüyor.
Sadece zamanı uzatmak için ellerinden geleni yaparak manüpülasyon yapıyorlar.
Başkan değiştiği gün de düşüş beklemiyorum diyenler vardı forumda %10'u verdiler ellerine.
Yaw kardeşim, ekonomi = güven.
Bu kadar daha fazla yormayın kafanızı.