26 yıldır kesintisiz ykb kredi kart kullanıyorum 13 yıldır kesintisiz/şartsız aidatı iade ediyorlar arayınca tabii.
Printable View
26 yıldır kesintisiz ykb kredi kart kullanıyorum 13 yıldır kesintisiz/şartsız aidatı iade ediyorlar arayınca tabii.
Kendine Muhabir isimli Youtube kanalının sokak röportajı ilginç anlara sahne oldu. Hırsız olduğunu söyleyen bir vatandaş, evlerden çalacak bir şey olmamasına isyan etti.
Herkesin ekonomisinin kötü olduğunu söyleyen hırsız, Evlerden bir şey çıkmıyor. Devlet bize yardımcı olsun. İnsanlar eve kapandı. Bir yere giremiyoruz. Devlet bize yardım etsin, biz de ekmeğimizdeyiz ifadelerini kullandı.
https://odatv4.com/guncel/hirsiz-iti...miyoruz-226236
Bu sefer ahali nakit bulamayınca, ağzı ile kredi kartı, götüylen aidat bozmaya başladı.:kahkah:
Aynen öyle ! Kartı kullanan kuralları koyar banka kalkıp bana şart dayatamaz. Yok ayda 3 bin harcıcakmışım 5 bin harcıcakmışım hadi ordan kereste derim anında iptal ederim o kartı. Kart aidatı almayan tonla banka var onlarla yoluma devam ediyorum yıllardır. Kimseyede söz verip kendimi yükümlülük altına sokmam. Burdan venezuelaya kadar kovalarız gerekirse! o kadarrrrr....
20 sene bende kullandım bundan 7 sene önce,iade etmediler bende hesabı kapattım tüketici hakem heyetine baş vurdum iademi öyle aldım dahada yüzlerine bakmadım,işbank,akbankta öyle yapmıştı onlarıda mahkemeye verdim öyle aldım,artı 2 kart çalışıyoum işbank ve şekerbank,şekerbanktan düşük faizli kredi çekmek için maaşımı taşımıştım 079 faiziylen kredi almıştım dairelerimi onarmak için,yoksa bankalara bulaşılacak gibi değil anında sana aidatı kilitliyorlar.
Halk Tv de Kilicdaroglu konusuyor.
memati getiriyor, şahap satıyor ...püffff...