Olsun hayal kurmamizi sagladi, 100 usd kim biz kim. 7 dolara gelse spek kendi çalar kendi oynar kimsecikler kalmaz ama bende deve Sabrı var ben kalırım.
QUOTE=uyuyan;6866435][/QUOTE]
tl yazacaktı sanırım, yanlış olmuş.[/QUOTE]
Printable View
Olsun hayal kurmamizi sagladi, 100 usd kim biz kim. 7 dolara gelse spek kendi çalar kendi oynar kimsecikler kalmaz ama bende deve Sabrı var ben kalırım.
QUOTE=uyuyan;6866435][/QUOTE]
tl yazacaktı sanırım, yanlış olmuş.[/QUOTE]
savaş ve kriz dönemlerinde gıda ve ilaç önem arz eder..bende ilaç firmalarına baktım.genil defterdeğeri 19 fiyat 72,5...deva defter değeri 82,65 fiyat 70,85..ecilc baktım onun yapısı farklı holding gibi bir şey..birde gecen 63 yakıp birileri çıkmış onun defter değeri 59,55 fiyat 54,90.
devanın kasadaki döviz pozisyonuna 12 aylık bilançosuna detaylı baktım..2024 bilançocunun defter değerini 140 gibi bir rakama çıkaracağını tahmin ediyorum..
her 3 kagıdın takasına baktım..ortak bir nokta çıktı deniz yatırım her 3 hisse de de yüklü alımlar yapmış.demekki ilaçsektörünün iyi olacagını düşünüyor..
devanın dolaşımdaki hisseside fazlayok.satıcılarda neredeyse bitmiş..hisse yi buraya düşürenler son 2 haftada alıma dönmüş..fonlar hariç..bu arada zarara satanlar var..2025 mart vadeli 160 hedef ile 71 den pozisyon açtım az ucundan..al sat tavsiyesi değildir..
Ek 30320
ABD borsaları cuma akşam kapanış ortadaki yeşil grup ilaçlar lly dışında diğer ilaç şirketleri pozitif
Taban mı ben mi yanlış görüyorum
borsalardaki resesyon fiyatlamasında en çok teknoloji arkasından döngüsel şirketlerin düşmesi ilaç sektörünün pozitif ayrışması beklenir lakin bizim borsamız ve şirketlerimiz kendine has fiyatlamalar yapabilmektedir bizde çalışacak mı yaşayıp göreceğiz
Ek 30323
Dünkü ABD borsaları 2 haftadır düşüşe direnen ilaç firmaları dün düşüşe eşlik etti
3 aylık düşeni kırması için 70.40 ı geçmesi lazım, geçmesi için bir haber lazım, haber için 2 ihtimal var. bilanço veya ilaç zam. ilaç zam şubat 2025 de gelir, aralık bile zor artık. bilanço gelmesi için son tarih, son dakika beklenir.
Ufaktan bir dürttüm tahtayı hareket geldi