Bankalara çok fena dayak atıyorlar,endexte 3060.:plc:
Printable View
Bankalara çok fena dayak atıyorlar,endexte 3060.:plc:
İçimde kalmasın yazayım.
Birgün önce tavan yapıp birgün sonra tabana giden 3.sınıf nibas hissesi gibi işlem görüyor ise ve buna tedbir almayan bir genel müdür var ise istifa etmelidir. Hiç mi utanma sıkılma olmaz.
Atatürk bankası diyoruz ama yönetenler iktidar yalakası olmuş yazıklar olsun.
Tabi bu arada isgrişimin aynı oranda yükselmesi aralararına bir kanalizasyon borusu döşendiğinizi gösterir. Tamam diğer bankalara göre statünüz farklı.Ama iktidarın engellemelerini pasifize etmek için yaptığınız çakallık küçük yatırımcıyı şekil a da ki gibi mağdur ediyor.Bir sürü bir iş yapmadan oturan örümcek bağlamış yöneticiler derhal istifa etmelidir. Ayıptır. Biraz edep.YUH diyorum.
Umarım biri okur.
Kimse yanlış anlamasın. Sitemimi para kaybettiğim için filan yazmadım. Benim 11 oyunculu bir takımım var .İçlerinde gsdde ,anele gibi oyuncularda var. iş bankasının tavana gidip tabana gitmesi ayıp bir şey. Tamam ak da düştü. Çok ayrı bir olay.
Yolunu yapmaya başladllar...
Yukarı çıkarken ses soluk yoktu,inerken neden herkes dertli,belkide o yöneticilerde işin içindedir,o yöneticiler sistemi laçka ettiler devamlı sistemleri hata veriyor,kısaca çoluk çocuk elinde esir banka,zaten düzeltmeler hep sert olmuştur,parayı sokanlar sattı gitti,yani kar cebe yakışır misali:plc: