El turco son 20 gündür pala sondajı bitirdi atağa çıkıyoruz saldırıyoruz yıkıyoruz bu son darbeydi diyon ama sayamadım kaç yeşil kaç kırmızı kapattı. Bu pala şemsiyeyi sapladı hergün daha derine çevirip sokuyor sapını gibi geliyor.
Printable View
neden kızayım sen daha benim nerede top sektirdiğimin farkında değilsin bunu burada anlatsamda senin için faydası olmaz ortavade yorum dediğiniz sınıfta kalırsınız , ben şimdi desemki 1 sene içinde pıst 100 14000 olacak bilmişmi olacam hayır ama bir şekilde oraya gidecek maçası yiyen gelir kısa vade görüş belirtir , bak ben ayın 23 de 2 formasyon üzerinden yön aşağı demişim pahalı olduğumuzu yazmışım bu bilançolarla bitti.Ha burada bilip bilmemek umrumda değil önemli olan bunu paraya çevirmek.
Tamam sen başarılı bir tradecisin bunu inkar etmedim, hatta 250 den kcholleri verirken nereye sindoma abi daha karpuz kesicez dediydim bunuda inkar etmedim.
Ama sen öyle birşey yazıyorsun ki görende kcholü 250 den aldığımı sanır.. Halbukisi hatırlarsan 175 den aldıydık tüp ile onu ve sonra 250 taleye varan yarışı kazanır dediydik.
Sen kazandın, inkar mı ettim :he: