Bak İskandinav kızları olur. Onlar da senden uzun boylu seni görünce sana bakarken boynu ağrır.
Printable View
Bak İskandinav kızları olur. Onlar da senden uzun boylu seni görünce sana bakarken boynu ağrır.
ya dayu senin nasıl bir dünya görüşün var
zaten ben yemek yapsın, ütü yapsın deye kız aramıyorum (malum onları ben gendim yapıyorum ) para desen vopta paladan çarptıklarımızı mezara götürmeyecezya... yesin, giysin bol bol :drunk:
hizmetçi aramıyorum ben.... şöyle akşam evde karşıma alıp baktığım zaman ALLAH'ı bulayım...
''yarabbi sen nelere kaadirsin '' deyu tefekkür edebileceğim bir kız olsun :yahoo:
Emniyet ifadesi sona eren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, saat 19.30'da Adliye'ye sevk edilmesi bekleniyor.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, Ekrem İmamoğlu'nun bugün saat 21.00 sıralarında Adliye'ye sevk edileceğini duyurmuştu.
Benim üniversite yıllarım bolluk içinde geçti. 300 kız 15 erkek öğrenciydik. Bizde daha çok kızlar bize asılıyorlardı. Seç beğen al. En çok ilgi gösterilen para yüzünden bendim. O mu bu mu derken mahalle deki sapık bir kız yüzünden babam halamın kızı ile zorla evlendirdi. Bugün için doğrudur buymuş diyorum.