BistHesap = Sistem.BistHesapOku(6000) 6000 aracı kurumdaki hesap numarası mı oluyor
Printable View
BistHesap = Sistem.BistHesapOku(6000) 6000 aracı kurumdaki hesap numarası mı oluyor
6000 milisaniye
1 dk da bir kontrol için 60000 veya 600000 gibi olması lazım.,,,
ben aşağıdaki şekilde kontrol ettirdiğimden
float KONT = 60f; // Convert.ToSingle(Sistem.Parametreler[1].Split('=')[1].Trim() ) ; // 60 saniye
if (Sistem.ZamanKontrolSaniye(Sistem.Name) >= KONT ) // 60 saniyede 1 kez kontrol eder.
{ // ZamanKontrolSaniye
Sistem.ZamanKontrolGuncelle(Sistem.Name);
/// sistem veya bist hesap/bakiye okuma
}
BistHesap = Sistem.BistHesapOku(sayıdeğer) kullanmadım. / bilmiyorum.
teşekkürler
Aşağıdaki kısımda "Saat" kolonunda emrin gerçekleştiği saat bilgisini kod ile çekmek istiyorum.
ViopHesap.GerceklesenEmirler ile aşağıdaki alanları denedim ama doğru saati vermiyor hiç biri.
Bu bilgiyi nasıl alabiliriz
https://img001.prntscr.com/file/img0...4CtOlbvn2w.png
Alıntı:
public class VipOrderRecord
{
public string ValorDate = "";
public string OrderDate = "";
public string OrderTime = "";
public string EndDate = "";
Alıntı:
var ViopHesap = Sistem.ViopHesapOku();
if (ViopHesap != null)
{
var GerceklesenList = ViopHesap.GerceklesenEmirler;
Sistem.Debug("Symbol= " + GerceklesenList[55].Symbol);
Sistem.Debug("Price= " + GerceklesenList[55].Price);
Sistem.Debug("OrderTime= " + GerceklesenList[55].OrderTime);
Sistem.Debug("OrderDate= " + GerceklesenList[55].OrderDate);
Sistem.Debug("ValorDate= " + GerceklesenList[55].ValorDate);
Sistem.Debug("EndDate= " + GerceklesenList[55].EndDate);
}
keçi 5 yıl falan önce buralarda olan keçi ise kendisine bir minnet borcum var . Çok takıldığım bir konuda muhteşem yardım etmişti.
şimdi "dip tepe kovalama " stratejilerine kaldıysa üzülürüm
rica ederim bir faydam olduysa.
bist mantığında değerlendirmeyin.
dip tepe stratejilerini kripto gibi hızlı döngüleri olan kaldıraçlı piyasaar da uygulamak zorunluluktur.
kazanmanın en basit yolu topluluğun tasfiye olduğu noktadan ilk parti pozu açmak. kovalamaya da gerek yok çünkü liq map ler yayınlanıyor, görüyorsunuz, biliyorsunuz. yani seviyeler belli ve geleceği de belli.
market maker rakip değil düşmandır bu markette. size zarar vermeye çalışmaz direk yok etmeye oynarlar. onların bu zaafını nakite çevirmek kolaydır.
Örneğin resmi para birimim olan goat dan bugün bir örnek;
1 dk chartta dip aradığımızı varsayalım. hem hacim hemde oluşan wickten anlıyorsunuz 1 dk lıktaki ideal long dibini.
https://prnt.sc/3QqRk1jQx6Xf
benim yıllar önce dilim yandığı için öyle bakıyorum muhtemelen
gemi yürüyosa sorun yok tabi
sn. yuji,
gerçekleşen emirlerde şunu yapabiliyor muyuz?
örneğin, gridbot mantığında xx fiyattan alışımız gerçekleşti, al emri ile birlikte sat emirini de +x kademe üste yazdırdık. akabinde bu yazılı emrin gerçekleşip gerçekleşmediğini kontrol ederek gerçekleşirse al emri gönderebiliyor muyuz? çalışan bir kademe yapım var ama bir de böylesini denemek istiyorum ama olup olamayacağını kestiremediğimden ( kod bilgim zayıf) denemedim henüz.