Printable View
Alıntı: Originally Posted by webster kardeslerim egleniyor muyuz? hemde nasıl üstadım :) doco m saolsun :)
Alıntı: Originally Posted by mrfatih hemde nasıl üstadım :) doco m saolsun :) Su ortamda hala eglenemeyen varsa ne diyeyim fatihim Yta mesela hic eglenemez
Pegasusla gs nin yukselisini bana aciklayabilen olursa ustadimdir İkisinin dip yapmasi gerekmezmi
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardeslerim Egleniyor muyuz? Party hard üstadim
Alıntı: Originally Posted by Batman emmim hayrani üstat ne yaptı yok mu o da piyasada arıyodu fon yonetimini bilgi veriyordu iyi adamdı ev mi aldı yoksa Bilmiyorum mübarek biriydi. Bizi itici bulmuş olabilir. Halbuki biz de zararsızız. Okuyorsa kandili mübarek olsun.
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Bilmiyorum mübarek biriydi. Bizi itici bulmuş olabilir. Halbuki biz de zararsızız. Okuyorsa kandili mübarek olsun. Nefesi de kuvvetliydi Kac defa tcd deyi ipten almisti duasiyla
Alıntı: Originally Posted by paramanya Son zamanlarda eib giren varmi Bugün bir giriş yaptım
Alıntı: Originally Posted by Webster Kardeslerim Egleniyor muyuz? Eğlenecek bir şeyler desen bugün için... Yay aft den daha iyi verdi 8,95 biraz takviye yaptım aft yay. Ytd