yanlışın olabilir mi..tam olarak ne zaman 40 gün demiştim?:)
neyse %3 düşsek o iş tamamdır. 9999 bile görse olay kabul mü?
Printable View
Biz kazanıyoruz her türlü ben spotçuyum 3.44 den beri graf koyduğumdan beri 3.20-3.10 formasyon hedefi dedik bitti tahtalarımı seçer onu beklerim aklına gelecek her formasyonu piyasanın durumuna göre paraya çeviririm benim senin gibi vıop derdim yok , ismail miş ahmet miş beni bağlamaz senide ben bağlamayım işine bak ama yine iddia ediyorum hodri meydan millet şahit olsun sabah gel analiz yap bakalım kısa vade yapabilecekmisin milletten istiyorsun ya sabah ilk analizini yap mesala
7.400 den alan ve 3.15 dolardan satan adama...sadece yılda 1-2 kere hisse alana...Üstelik TRADE-FORMASYON İŞİ ,saçmalıktır,asla tavsiye etmem diyene....
Gel günlük hisse yorumu yap diyorsun.VARLIĞINI İNKAR ETTİĞİM-YANLIŞ OLDUĞUNU SAVUNDUĞUM ARENADA FİKİR BEYAN ET,DİYORSUN..
Zenginlik uygun endeskte 10 hisse alıp beklemektir..diyen ve tüm davranışları da bu yönde olan ve bu yönde fikir beyan edene...İNKAR ETTİĞİ FORMASYON üzerinden konuş diyorsun...
YANİ ''ABKA KENDİNİ İNKAR ET,diyorsun.
Ama viob ise ona varım..Çünkü viobda trade ediyorum..Buyur VİOBDA poz. alalım ve buraya yazalım...
O zaman sen de diyeceksin ki..BEN VİOB YAPMIYORUM...
Ciddi bir muhakeme sorunun var.
MÜDDEİ iddiasını ispatlamakla mükelleftir.Eğer formasyonların işe yaradığını ifade ediyorsan bunu ispatlarsın..Tüm sorulara açıkca cevap vererek.Kalıcılık ne demek...Tersi olunca ne yapılır.Kaç saat bekleyince poz. alalım. vs...
Olumsuzluk ispatlanmaz..İDDİA ispatlanır.(felsefe kitabı 2. maddesi)
Ali Acer de ayrı bir vakıa.
Bu arkadaş bugüne kadar hiç zarar etmemiş!!
Sürekli karda olduğunda yazılar döşeniyor..
Tipik forex reklamcıları gibi..
Piyasa kapandıktan sonra yorumunu yapar. Yerse..
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ayın 21 de vedalaştık helalleştik tahtalarımızla grafladık beklentimizi yukarda ayın 27 sinde soruldu aşağı yönlü düşüncemi yazmışım dün ne gördü 3.16 , piyasayı ben yapmıyorum ben oyunu okumaya çalışıyorum bu yüzden bu kadar kimse kasmasın işine baksın nasıl kazanıyorsa onu yapsın ama piyasa zayıf çeşke çıkıp bana salllayanlarda 1-2 analiz yapsaydı .