Benim param %60 erimiş bana hala tavuk fiyatı diyor adam. Hadi oradan hadi oradan!!!
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Benim param %60 erimiş bana hala tavuk fiyatı diyor adam. Hadi oradan hadi oradan!!!
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Nereden alsan zarar bu ne ya Allah belasını versin. Bu kadar icine edilmez ki
şirketin kendi hisselerini alması için bundan uygun zaman olamaz. Bu arada tavuk fiyatları da iyi gidiyor
Bu krei derecelendirme işi nedir bilgisi olan var mı
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar beni biliyorsunuz sektördenim. Tavuğa yatırım yapılmaz şu anda.supriz bilanço beklemeyin.5 ay önce zararına satıp çıkmıştım. Sizleri bilgilendirdim o gün.fiyat artışı kurtarmaz.
SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hali hazirda yatirim yapmis olanlar ne yapsin hocam? Terste yakalandik, her dustugunde ek alim yapip maliyet azalttik hala dusuyor. Ne yapalim su saatten sonra sermayemizin yarisindan mi vazgecelim?
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
arkadaşlar ikinci çeyrekler her zaman iyi ciro olur..normalde kar marjı da yüksek olurdu...son yapılan zamlar da fena değil...bunlar bardağın dolu olan kısmıdır...ama en kötüsü de döviz çok aşırı yükseldi...neredeyse %20 lik bir çıkış oldu...yemin bileşenlerinin çoğu da döviz bazlı alımlardır işte bu yüzden de maliyetler ciddi oranda yükseldi...ikinci çeyrekte her halükarda birinci çeyrekten daha iyi bir kar bekliyorum ama maliyetlerin aşırı artması iyimserliğimizi çok ciddi oranda törpülemiştir...gönül isterdi ki döviz bu kadar çıkmasın...
dün arkadaşlar da topikte paylaştılar üreticiler artık kazan kaldırmışlardı kar edemiyoruz diye....gerçi sonunda anlaşmışlar...bu durumda firmalar artan maliyetlerden dolayı mecburen fiyatlara daha da zam yapmak zorundadırlar...market fiyatları belki de 9 tl lere çıkabilir...
bu tür durumlarda yükselen fiyata vatandaş alışır ise ileride döviz düştüğünde maliyetler düşeceğinden kar marjı artar...
ilk çeyrekten kötü bilançosundan sonra 12 lere bir sarkma yapıldıktan sonra yukarı yöneleceğini tahmin ediyordum...hisse gerçekten de şu anda buralara inmiş....ama yükselen döviz fiyatları yüzünden alış tepkisi verir mi bilemiyorum artık..