Daima kıvılcımı var teresin ama ıslak odun olunca tutusmuyor. Dediğim gibi CEO kasedi falan çıksa belki
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Daima kıvılcımı var teresin ama ıslak odun olunca tutusmuyor. Dediğim gibi CEO kasedi falan çıksa belki
Körhacı,sen ne ayaksın anlayamadım,yükseliş sürecinde sürekli övgüler yağdırdığın uçacak kaçacak bu fiyatlarda olamaz olmamalı vb.gibi methiyeler düzdüğün hatta 1.18 tl'den 1.06 tl'ye geldiğinde o aralıkta gap boşluğu vardı zaten iyi oldu demiştin tekrar yukarı hamle yaptı ve sonrasında hareketin başladığı noktaya geri çekiliş tabiiki sendede geri vites yorumlar ,açıklamalar gırla gidiyor söylermisin sen kimsin,kimlere çalışıyorsun yorumlarının genelini okuduğum zaman tekin bir insan profili oluşmuyor tabiiki yorumlarından kaynaklı kör ve hacı olduğunda kuşku verici bu durumda senden olsa olsa Romanyalı futbolcu haci olur ama çakması..:kahkah:
Karşıyakalı Ceo'nun kasedi piyasada gani ama pek tutmadı gibi Millet Kiriakos Miçotakis
kasedini arzu ve umut ediyor bak o zaman İhlas Yayın kuyruğu belinin üstünde nazik yerine ısırgan otu tohumu sürülmüş gibi dört nala şaha kalkmıyor mu tutabilene aşk olsun..:):ok:
CEO lar birbirini tanır bilir... Dayanışma vardır bilirler birbirlerinin huylarını.. Vardır birinin daha umarız bize vurur. Yetiş ya Sedat Peker[emoji16][emoji16][emoji16] Başka türlü bunlar can acıtıyor Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kanun, kural tanımazlar.
Vatan, millet bükücüler.
Oksijen israfları.
Insanlar hiç tanımadığı hattâ ömrünce karşılaşmayacakları afetzedelere destek olmak için yarışırken
Sizler mevcut otoriteyi de arkanıza alıp şirket ortalarınıza ve yalan haber üreterek yeni kurbanlar peşindesiniz.
Yeriniz, yurdunuz lav olsun.
Grup bugün top liste çıkaracak mı görelim
Siz çok dolusunuz. Size cevap yazmaya korkuyorum inanın. Dediğim gibi bu kâğıtta temel teknik gibi mantığa dayalı bir beklentim yok. Tamamen spek kağıt olduğunu bildiğim için 0.8 lerden alım yaptım. Cüzi bir miktar. Maliyetim iyi olduğu için eninde sonunda kazanacağım bu kağıttan iyi para. En kötü maliyetine satar çıkarım. Onun dışında sizin gibi bir vatandaşım inanın.
İhlas bütün grubu kitliyor. Yolunu bir acsalar... Gerçi geçen harekette iheva önce yolu açmıştı ama ihlas yürümesi gerek. Yoksa iki ileri bir geri oluyor coşku olmuyor.