Kontrolü kaybeder bir duruma gidiliyor , bu swap konusunu acilen düzeltmek lazım ..
Printable View
Kontrolü kaybeder bir duruma gidiliyor , bu swap konusunu acilen düzeltmek lazım ..
Şimdi... TL basmamamız gerekiyor. Önemli. Darpanenin anahtarını çalsak olur mu acaba :)
Tebrikler MB flush royel e as kaldı. 2 ay dayan.
Bol kazançlar
Eğer seçim sonrasını örneğin salı gününü hedefliyorsa o güne kadar günlük %2.74 ödeyecek yani 6 gün için toplamda %17.64 eder.
sabah 5.3TL'den yakalamayı başardı ise 5.3x1.1764 = 6.2350 TL yapar.
yakalayamadıysa
5.4 TL x 1.1764 = 6.35 TL yapar.
Sorun şu , bu vadede merkez bankasının elindeki araçlar bu rakamların üzerine atmasını çok zorlaştırıyor. Zaman biraz daha uzun olup swap faizi de daha düşük olsaydı riskli bir marjda çalışıyor diyebilirdim. Ama böyle olunca resmen kamikaze gibi dalıyor diyebiliyorum ancak.
Yukarıdaki marjda ben de artık inat için yaptığına ikna olmaya başlıyorum. Yani belirli bir risk bütçesi ayırmış , tıpkı bir junk bond trader gibi hareket ediyor olabilir.
Bist < 94.000
bazı arkadaşlar vardı burada dolar şöyle inecek , buralar yanılsama vs..
iyi izleyin şimdi kumarhanenizin batışını.
93899 vurdu çekti.
Borsanın düşüşü ile dövizin seviyesi uymuyor, ya spottan almadan ileri vadeyle alıyorlar , ya da içeride TL'de sıkışıyorlar.
bakalım reismi kazanacak yoksa margin call yemek üzere olan yabancı bankalarmı. gece bankalar pes ederlerse 5'i görebiliriz gibi geliyor. öbür türlüsü zaten belli :)