Hala kimlerle beraberiz...
Dünya bizim yönetimin tandansını biliyor.
Kimlerle yatıp kalktığını.
Ondan sonra da Esed'i tutuyor, Kürtleri tutuyor diye insanlarımızı hain ilan ediyorlar.
Printable View
Ben şimdiye kadar forumda kimseye küfür etmedim. Bana küfredene de güldüm, geçtim. Trafikteki magandalara nasıl takılmıyorsam, bunlara da takılmadım. Forumdaşlarımdan kimse de bana bi laf etmedi altta kalıyorum diye. Boşuna dememişler "ite dalaşacağına, çalıyı dolaş" diye
İsa'ya sormuşlar ne yiyelim, ne yemeyelim ki kötü olmayalım diye. Cevap vermiş, istediğinizi yiyin, yalnızca ağzınızdan çıkana dikkat edin. İnsanın ağzından girenler değil, ağzından çıkanlar kötü eder demiş. Bu diyaloğu öğrendiğimden beri küfürlere olan hassasiyetimi kaybettim, kötü laf sahibinindir deyip geçtim.
Forumda bana küfredenlerin hepsi de ceza aldılar, bazıları da tümden uçmağa vardılar. Yönetimin bu konudaki hassasiyeti takdire şayandır.
Bu kadar laftan sonra bir küfrü hakettim mi ne dersiniz? :)
viop 23 e kadar uzama ihtimali varmış after parti gibi bişey olur mesaide bakamayanlar akşam eve gidince oynarlar öyle bişey olursa
Yanlış anlama...Amacım sana hakaret etmek değil.Ama dogru mu anladim.Şimdi sana ana avrat kufretseler çaliyimi dolasacan...?@ekfuture..ben olsam dava açarım.
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şortçu bir arkadaş vardı,hani geçen sene şort,don hepsini kaptırdıydı,bir kaç ay başlığa gelmemişti,ancak son zamanlarda doların zoraki düşüşünde yine gelip mikserlik yapmış,hatta bir gece burada hepimize nasıl süper güç olduğumuzu,diğer ülkelerin bizi nasıl kıskandığını falan anlatmıştı...iyide dolar biraz yükselince yine yok oldu hayırdır:notr: yeni şortu da kaptırdı herhalde...:kahkah: