Originally Posted by
West_by_West
Ben Haziran da ,bunlarda bi numara var ,yalancı bunlar dediğimde bilmiyorum ne düşündünüz söylediklerim hakkında .. Yani bunlar kendilerini belli etmişlerdi .Tecrübelerim çok rahat söyletti bana bunları! Düşünün şimdi , Ocak ayında Golive den bahsediyorsunuz ,Haziran sonuna geliniyor ses seda yok ! Buradan ne mana çıkar ? Eğer başka projeleriniz varsa biran evvel elinizdeki kıymetleri biran evvel paraya çevirip icraata dalarsınız . Kaldı ki , 2021 halka arzlar için en uygun bir yıldı ve bunu bir çok şirket layıkıyle değerlendirdi. Şimdi bu ortamda güvenebilir misiniz halka arz a ? Hadi bakayım göreyim ! Sonra Enda enerji ile ilgili bir kap atılıyo tavan yaptırılıp hadi bi daha geri .En önemlisi de , bilindiği üzere iyi bir kar açıkladıktan hemen sonra satış açıklaması . Ee şimdi bu bas bas bağırdı yani , bende fırıldak var diye .. İnsanları önceden bilgilendirmek ,ve tecrübelerimi paylaşmak istedim sadece ,yoksa bana ne .. Neyse ,bunlar geride kaldı ,şimdi gelelim bundan sonraki hikayeye ;
Dün burada yazımı bitirdiğim anda 26.26 idi . Görmedim endeksin durumunu ,kapatıp çıkmıştım .. Bu sabah itibariyle de alış yapmadım ,belli ki dediğim seviyeye değdirecekler . Elbette tahta yapıcı değiliz ama , somut aksiyonlar alınmadığı müddetçe kısa vadede 24.70 - 29 arası zikzaklar içinde olurlar diye bir öngörüm var . Dolayısıyle ,alımımı daha fazla miktarda yapıp daha fazla kazanç yapmak düşüncesini taşıyorum şu an .. Çünkü bildiğim kağıt , hareketlerini ,seviyelerini biliyorum . (Benden de herkese tavsiye tanımadıkları bilmedikleri kağıtlara girmesinler ellerinde patlar yoksa) .
Ödenmişinin 6 da biri karıyla Pameli 100 tl ye getirenlerin olduğu borsada dikkatli olunması gerekir. Bakmışsınız Vertuyu da aynı ayarları çekerler bilemeyiz .Ama bana göre Vertu ,bahsettiğim somut haberleri göndermedikçe mevcut şartlarda - uzun vade beklenecek bir kağıt değil .
Herkese dikkat ve bol kazançlar diliyorum.