temettüleri de unutmayalım...
Printable View
Ya kardeş bana 2000 den başlayarak 2020 kadar dolar bazlı grafik atabilir misin?
Ya da atabilecek her hangi biri varsa sevinirim.
Ben tl bazlı atıyorum.
https://invst.ly/rge7t
Krediler geçici rahatlama sağlıyor, bir süre sonra yine sistem tıkanıyor. Satılan sıfır evleri gerçek alıcılar mı aldı, kur ve enflasyon riskinden korunmak isteyenler mi aldı yoksa müteahhitler kendi adamlarına mı sattı belli değil.
Çok iş adamı asıl işini bıraktı fabrika arazisinde müteahhitlik işine girdi, baktı güzel iş sonra diğer işlerden gelen paraları muhtemelen batırdı. Daha akıllılar Türkiye yerine yurt dışında gayrimenkul AVM işine girip riski dağıttı.
Tahin işinde başlayıp büyüyen birinin borçları çok artmış diye magazin haberi var, bazı hisselerin çok yükselmesi teminat olarak kullanılmasından da olabilir.
Dax düşüşten sonraki zirvesini geçti biz de deneriz yarın büyük ihtimalle. Ytd .
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aklınızda olsun kredi ceken bir cok iş adamı buğday alıyormuş bu sene buğday karaborsa dolayısıyla un baya bi artacak borsadan kazanan buğdaya geçsin
Doların her çıkışını dış güçlere bağladığımıza göre o zaman da dış güçler hükümeti devirip imf ye mahkum etmek için İngiltere merkezli müdahale etmiş olamaz mı, bu durumda o zaman hükümete destek vermemiş olanlar vatan haini değil midir?
Bir de kanalistanbul projesi alanında daha önceden arsa tarla almış ve birilerine aldırmış olanların; dediğiniz dönemde dolara geçmiş olanlardan sizce bir farkı var mıdır?
Böyle olunca insanın aklı karışıyor değil mi?SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.