Geçen gün buraya ANGEN , YUNSA ve RUBNS portföyümü yazarak totem istemiştim. Bugün Angen - ben artık düşmekten yoruldum- demiş.
Printable View
Geçen gün buraya ANGEN , YUNSA ve RUBNS portföyümü yazarak totem istemiştim. Bugün Angen - ben artık düşmekten yoruldum- demiş.
YUNSA hakkında bilgisi, görüşü olandan açıkcası yorum beklerim. Bu hisseye servet yatırdım. 80 liradan aldım. Eğer durum kötüleşirse kol kesecem ama bacak sağlam kalmalı.
Hisse alırken ilk baktığım: dolar bazlı tarihi diplere yakın- SAHİPLERİ güçlü-mümkünse yabancı ortaklı ve operasyon yememiş ,az kullanılmış hisse..:)
Mesela endeks uygun olunca NETAŞ....12 DOLARI 20 YILDA 2 KERE AMA 5 DOLARI DEFALARCA TEST ETMİŞ.. yabancı ortaklı hissedir...1 dolar dibi sayılır..şuanda 1.6 dolar...1 dolar olsun alırız abime..
Gelmezse bahtı açık olsun..
Geçenlerde 4-5 tane küçük hisse yazdım..zamanı gelince ev-araba satıp..böbrekleri rehin verip: 10 hisse alırım..:) (6 tane lokomotif)
Netaşı 2009 krizinde aldım..sonra panikle %20 zarar sattım..sonra bir yılda dolar bazlı 20 kattan fazla gitti...canım yandı.unutamıyorum..
5300 kadar getirdik :)
üzerinde kalma savaşı vericez
BoFA sattıklarını yerine koymaya başladı. Özellikle bankalarda.
Zaten öğlen de yazdım. Ya bankalarla çıkıcaz ya onlarla batıcaz..
Akkız'a dalasım var ama pas geçeceğim...
Şubata kadar hisse dağıtma işi devam eder, paraları bitirmeyin ve cetonları idareli kullanın
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün hisse dağıtıyorlar.
suyun içinden yazıyorum.