Nerde görülmüş 1.47' den alınan hissenin, dolar artışına rağmen 1.20'den çağrı yaptığı. Bakıyorum geçen zaman hissedaşların hafızasını silmeye başlamış. Kim takar Yalova Kaymakamını.
Printable View
Nerde görülmüş 1.47' den alınan hissenin, dolar artışına rağmen 1.20'den çağrı yaptığı. Bakıyorum geçen zaman hissedaşların hafızasını silmeye başlamış. Kim takar Yalova Kaymakamını.
Bugun sartlar (çağrı fiyatı olmaz i se) eder fiyati bence.
Borc artmis kur arttikca Hurz. problemi bu....
Daha once doviz borclu borsadaki sirketlere bakarsaniz Hurriyeti on siralarda gorebilirsiniz.
Ha gelelim SPK karari neden olumsuz cikar?
bakarsaniz 10 sene geriye bu sirket surekli kesintisiz zarar yaziyor ve surekli oz sermayesi eriyor.
Bu gerekce dahi yeterli çağrı fiyatından muaf tutulmasi icin.
Tupcunun her yeri para olsa bile bu iki konu uzaktan yakindan bir biriyle alakasi yok.
Tabi ki benim yazilarim kimseyi baglamaz buradaki yorum ve
benim beklentilerim ve goruslerim dir.
Herkezin kendine gore bir beklentisi var kimseyi etkilemek istemem.
Aşağıdaki linkte son bilanço dipnotları mevcut. Şirketin toplam finansal borcu 230 milyon TL civarında (tüm vadeler)
Borcun sadece 40 milyon TL si yabancı para , kalanı TL (40 milyonun nerdeyse tamamı Rus Rublesi)
Sayfa 47
Kaldı ki hürriyet emlak satışından sonra kasada 400 milyon TL nakit mevcut. Yanı şirketin borcu falan fazlasıyla karşılanabilir durumda. USD nin artması bize pozitif yansıyor. Malum kasada 80 milyon USD nakit mevcut.
http://imagehk.hurriyet.com.tr/UserF...al%20rapor.pdf
İnsanların kafasını karıştırmamakta fayda var. Birşey yazıyorsak resmî belgeler belirtmek zorundayız!
sanki şirketi alan aldıgı zaman borç yoktu şirket dört dörtlüktü de adam onları kandırdı yok böyle bir dans tüm senaryoyu biz yazıyoruz çagrı muafiyeti çıkması zor defalarca yazdım yatırımcı kaçırır birde son haftaki yabancı bültenler ahbab çovuşu yazıyor spk muafiyet versin borsada bunu yabancı tekrar yazar
Yani A.Dogan sattigi gazeteyi bir anda degis-tokuslarla borclu duruma mi dustu...!?
Borc yok kasaya para giriyor.... ay cok guldum....:kahkah:
Neysem tatil zamani Italya beni bekliyor 10 gun sonar gorusuruz....
1,10 lara gelirse Yuklerim Treni tekrar ...
su an 18 000 lot var battsa da bir soguk su icerim ustune:yahoo:
Biri gidiyor biri geliyor 3 kurus hissesi icin milletle dalga geciyor.Batikmis he batik .
Ben forumda trolleri madara etmekten biktim ama biri geliyor biri gidiyor.
O cagriyi s..e s..e yapacak