anladım sagolasın bakalım o zaman az sonra .
Printable View
Koca Kafalı Kel IŞIK ÖKTE ,Bloomberg e her çıktığında "Borsa AL-Dolar SAT" tavsiyesi verdi...
Aylardır bunu yapıyor...
Öyle böyle zarara uğramadı onu dinleyenler...
Kalbin de kötülük varda böyle yaptıysa, Allah ım gereğini yapsın
saygılar/başarılar
rxpu reis nedir durum o kadar cok baslık var ki nerden bakcaz :) uye olmakta gerekiyor haralde buraya..ellerinden oper :)
Türkiye'de bütün krizler kur yüzünden olmuştur. Bizim yapmamız gereken cari fazla veren ekonomik modele yönelmek. Herkes yüksek katma değerli teknolojik ürünler ihraç etmemiz gerektiğini söylüyor. İyi de kardeşim elimizi tutan mı var? Yüksek teknoloji için matematik ve fen bilgilerinde üst seviye eğitim veriyor olman lazım. Bugün başlasan 20 yıl sonra semeresini alırsın. Türkiye'nin kurtuluşu kısa vadede turizm ve tarımdır. Hollanda'nın yıllık tarım ürünleri ihracatı bizim toplam ihracatımızdan fazla.
evet miktar kucuk ama gelecek gunlerde artabilir 25.50 den fonlama miktarı ..oyle ya da boyle artıracak gibi petrol yukseliste enflasyon bitaraftan simdide kuresel piyasalar dususe gecti buda kuru yukarı itiyor gibi ..artıracak bence bak simdi reiste yuklenmedi mb sına ben size demedimmi faiz enflasyonun sebebidir diye hayret :)