Printable View
2 gündür eşleştirme de tavan olmakla bize bir mesaj mi veriyorsun spec güzeli.
Maymun çiçeği ilacını uretsen deva yirtariz. Tanı kiti üretimi işine de girsen RTA dan pazar payı kaparsın.
Boş beklentiler bunlar, bence boşa beklenti yaratmayın, sonrası hayal kırıklığı çünkü.
Yakın vade tek beklenti ilaç zammı, bu şekilde Aralık ayına kadar gidilemez bence, olursa üretim çok düşer ve ilaç kıtlığı artar, pek çok firma batmanın eşliğine gelir. Ov de deva nın işine yarasa da kv deva nın da aleyhine tabi bu durum.
Marjlardan fedakarlık yapıp iç pazarda pazar payı atışına da çok gireceklerini sanmıyorum artık. Tek kurtuluş ihracatta gaza basmak, o ciddi avantaj sağlar bu durumda.
Hayal kurmak güzel sayın cautionary, eczaeninsesi sitesinden okuyorum ilaç yoklari artmış yaz ayındayız birde. Kışın ne olacak sıkıntı. İlaç üreten değilde kutusunu üreten şirketi alsak daha çok zam alırdı;)
QUOTE=Cautionary;6873007]Boş beklentiler bunlar, bence boşa beklenti yaratmayın, sonrası hayal kırıklığı çünkü.
Yakın vade tek beklenti ilaç zammı, bu şekilde Aralık ayına kadar gidilemez bence, olursa üretim çok düşer ve ilaç kıtlığı artar, pek çok firma batmanın eşliğine gelir. Ov de deva nın işine yarasa da kv deva nın da aleyhine tabi bu durum.
Marjlardan fedakarlık yapıp iç pazarda pazar payı atışına da çok gireceklerini sanmıyorum artık. Tek kurtuluş ihracatta gaza basmak, o ciddi avantaj sağlar bu durumda.[/QUOTE]
Saglik sektörüne nur yağıyor! Filler burada tepinecek heralde bir müddet.