aselsan..afferin..
Printable View
xu100 sıfırladı zararı..bizim viob hala eksi..bana f16 hadisesini hatırlattı pıyasa..
bademsel hareketler başladı yine.
trump covid olmuş.
geçen biden ile konuşmasından kaynaklı birinden bulaşmıştır.
yarın çıkar derki biden kasıtlı yaptırdı beni birilerini ayarladı vs.
prim toplamak için der mi der.
Gelen bir soru Trump'ın yaşı ve olası kronik hastalığı nedeni ile vakayı atlatamadığı senaryosu üzerine. Şu anda Beyaz Sarayda yaşananlar şu şekilde: Kabine ama daha önemlisi Başkan'ın yerine geçme potansiyeli olan kişiler, yani VP Pence, "meclis başkanı" Pelosi ve president pro temopre olarak tanımlanan Senatör Grassley hızlı bir şekilde olay yerinden uzaklaştırılıyorlar.
Vefat senaryosunu bir kenara alıp cihaza bağlanma senaryosu üzerinden gidersek böyle bir durumda 25'e 3 devreye girmek zorunda yani Başkan'ın görevini sürdüremeyecek durumda olmasından dolayı Başkan yardımcısının "acting" yani defacto başkan olma durumu. Başkan iyileştiği taktirde TM ve Senatoyu bilgilendirerek görevi geri devralıyor. Reagan ve Bush bu maddeyi ameliyat oldukları dönemde kullanmışlardı.
Şayet hastalık Başkan'ın bu maddeyi devreye sokmasına fırsat tanımadan ilerlerse 4. madde başkan yardımcısı ve kabinenin Trump'ın ülkeyi yönetecek durumda olmadığını ilan ederek yine Pence'in görevi devralmasına kapıyı açıyor. İlgili maddeler için : https://www.law.cornell.edu/constitution/amendmentxxv
Bu senaryolarda süreye bağlı olarak seçimin de erteleneceğini düşünüyorum.
şant manukyan...
trump semptomsuz atlatır. muhtemelen onlarda da karantina ya 10 gün ya 7 gündür avrupa karanntinayı 7 güne indiriyor çünkü