İmzamı atarım.
Kayış zaten çoktan koptu. Sadece uzatmaları izliyoruz.
Dolarımızı altınımızı alıp köşemize çekilmemiz gerekir diye düşünüyorum.
Pastaneden sütlü nuriye tatlısı istedim 3 dilim 24 lira diyordu dedim heralde büyük dilim diye düşündüm gele gele 3 tane kibrit kutusu geldi tanesi 8 lira içime oturdu nuriye ! Faiz indirmeyi düşündüğünüz kadar şu fiyatları da indirin bu gidişle marketten 1 adet domates 1 adet hıyar alıp çıkacağız
Kaseni de basar misin?? :)
Saka bir yana yas 61 oldu, biktim artik gercekten biktim bu milletin cehaletinden, riyakarligindan, ikiyuzlulugunden, belesciliginden, tembelliginden, kisa vadede kose donmek istemesinden, vurdum duymazligindan, adam sendeciliginden, bana dokanmayan yilan bin yasasin demesinden, kula kulluk etmesinden, guce tapmasindan, gucluye yanasip avanta beklemesinden, bal tutan parmagini yalar demesinden, caliyor ama calisiyor demesinden, elbet bize de sira gelecek diyerek yapilanlara goz yummasindan v.s v.s....
Syg,
Gecen gun alacaklarim icin internetten fiyat arastiriyordum.
Cimri, akakce, ucuza gibi bazi sitelerden once bir tarama yapiyorum ama artik oyle cok ambalaj cikmis ki isler cok zorlasti..
Eskiden buyuk ve kucuk boy olurdu simdi arada bir suru gramaj yapmislar ki karsilastirma kolay olmasin ve daha kolay yerlestirsinler...
Her marka kucuk ambalajlar cikarmis, acbitir tarzi seyler ki bu da bir gizli zam yapma sekli...
Syg,
Gencler ticarette sozlesmesiz is yapilmaz.sozlesme islak imzali olmalı dir.ticari sicili kontrol edilir firmanın.2 nusha olur.avukata danisilir.bu sekilde coin filan alinmaz.insanlar patetes alir gibi coin alıyor internetten.kesin o coinler oryada yok.parayi alan vin....
Aslında zurnanın zırt dediği yer 1 ay kadar önce masak'ın kripto borsalarından tüm kullanıcı bilgilerini talep ettiğine dair haberlerle başlayıp , yakın zamanda da yasaklama anlamı taşıyan bi takım gece yarısı kararlarının çıkmasıyla tamamlanan süreçti. Özellikle bu yasaklama amaçlı çıkarılan karar (30 nisanda devreye girecek) sonrası bir çok insan panik yaptı ve sanırım borsa sahipleride öyle.
Akıllı olanlar taaa 1 ay önceden masakla ilgili haberler çıkar çıkmaz zaten paralarını bankalara çekip sıvıştı, çünkü malum yasakçı zihniyeti seven bir ülkeyiz ve arkasından daha rezil kararlar çıkacağı kesindi. Diğerleri ise daha gevşek davranmayı seçip muhtemelen kulağının üstüne yattı. Şimdi buna çok pişmanlardır eminim. Bu ülkede değişmeyen kural şudur ki, bir şeyin dedikodusu çıktı ise kesinlikle tedbir alma zamanı gelmiş geçiyordur bile. 1 ay önce masak açıklamasından hemen sonra tüyme vakti gelmiş geçiyordu kriptocular için....
Ulkede cehalet patladi.bilgi olmadan is yapiyor herkes.adam ilkokul mezunu emlak aliyor satiyor.arsa payı nedir Bilmiyor.herkes emlakci ulkede.arac işide ayni.