Ben daha agirini yazacaktim bu da hosuma gitti:)
Printable View
Beyler firmanın banka borcu sıfırlandı.. Kesin ve net.. Bilançoda göreceksiniz.. Tabi muafiyet kararı bilançodan çok önce açıklanmış olacak, etkisi olacak mi bilemiyorum..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Vay arkadaş spk pazar pazar toplanıp yeni bülten çıkarmış ve Cuma günü aldığı kararları iptal etmiş.
Demek ki istediklerinde çok hızlı davranabiliyorlar.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SPK’nın bu hareketinden sonra SPK’dan her türlü kararı alabileceği kesinleşmiştir. Nasıl karar aldığıda görülmüştür.. Zaten burda muafiyetle ilgili en büyük korku SPK’nın yanlış değerlendirme olasılığı.. Yani kısaca hesap kitaba gerek yok biraz insafa kalmış bir karar..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamam yanlış karar almış ama gelen tepkilere de kulaklarını tıkıyamamiş ve hatalı karardan dönmüş
Bizde olası yanlı ve yanlış karar alma olasılığına karşı tepkimizi dile getirdik. Eger spk yine de yanlış bir karar alirsa bu iş çok su götürür.
Bizim millet olarak en büyük yanlisimiz aceleciligimiz.bu konuda SPK nin tecrübeli üyelerini ornek almamız lazım.bakin adamlar hiç acele etmiyor yavaş yavaş zevkini cikara cikara hareket ediyor.her geçen gün yatırımcı da heyecan artıyor.ha geldi ha gelecek diye bekliyoruz ama adamlar işini biliyor,biz kivrandikca daha da bekletiyorlar, o gün geldiğinde hepimiz orgazm olmuş olacağız ve spk ya dua edeceğiz.
Bugün nispeten iyi durdu ve son dakikalarda güzel hareket çekti ama benim gördüğüm alıcılarda belirli bir kurum yok.
Yarın devamı gelir umarım.
SPK nın Cuma günkü hukuku hiçe sayan kararı ve muhtemelen gelen tepkiler üzerine hükümetten yediği azar sonrası pazar tatil günü alel acele toplanıp kararı iptal etmesi tüm gözleri SPK nın üstüne çevirdi. Bu saatten sonra hukuksuz karar veremez. Geçen hafta vereceği karar arada kaynayabilirdi ama artık tüm gözler üzerindeyken ben yaptım oldu diyemeyecektir. Bu durum bizim lehimize oldu. Bugünkü harekette bence spk nın kanuna aykırı muafiyet talebininin red edileceği beklentisinin göstergesi. Bugünkü kurla 1.75 çağrı fiyatı gelecek. 2 aylık sürede bugün doldu. Bu hafta kararı açıklama ihtimali yüksek. Sabredenlerin kazanması dileğiyle. Yarın 1.30 u geçeceğiz gibi gözüküyor...