sayın oflu, investte,, yazanlara kızdığın için hisseyi aşağı çektiğini yazmışlar, siz cevap vermediniz şahsen bekliyorum, hayırlı sahurlar.
Printable View
Ne aşağı yukarı çekmesi.ben tahtacı olsaydım anlamında dedim.Ne sandınız millet size ekmek mi yedirir.Yok sana burdan ekmek yok, sür yukarı, sür aşağı bu nasıl yatırımcı zihniyeti ben bununla ilgili söyledim.Ya bunu yazanlar millete goygoy yapıyor yada borsa ne dur bilmiyorlar.Bu hisselere böyle yatırımcılar yakışmaz.Ben de onları tiye alıyorum, kendilerinin yaptıkları gibi..
Hisse patinaj yaptgindan millet de birbirine sarmaya basladi
https://paraajansi.com.tr/hangi-ulke...inti-ne/12950/
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Mevlana ya sormuşlar bu kadar okudun yazdın ne öğrendin?Haddim i bilmeyi öğrendim demiş.Aklınızı iradenizi kimseye emanet etmeyin.Ondan da hesaba çekileceğiceğinizi unutmayın.Hayırlı Sahurlar
Ruhun şarkı söylerse,hayat seni mutlaka dansa kaldırır.(Alıntı) güzel bir söz.
İnvesteki arkadaşlar ne den kendinizi bu kadar yırtıyorsunuz anlamakta güçlük çekiyorum hedef imha ise beklemekten başka çare var mı?Milyon dolar olan adamlarla dans etmeye çalıyorsunuz, adamların keyfinin kahyasımısınız ister alttan alır işten yukardan yoksa siz demi üç beş harçlık beşinde koşanlardasınız burada boşuna oylanmayin bire kırk veren diğer hisseler var.yatırım tavsiyesi taşımaz ders niteliğinde dir.