-
Alıntı:
Originally Posted by
mohikan
Forum yönetiminin adaletli yönetimi sayesinde...:bravo:
Diyelim ki kimseye hakaret etmeden genel bir ekonomik-siyasi yorum yaptın.
1000 kişi beğense de, 1 kişi beğenmeyip hakaret edince forum yönetimi o müptezeli cezalandıracağı yerde bizim yazdıklarımızı da siliyor.
Ben de böyle moderatörlük mü olur dedim? Bunu bile sildiler.
Mesela bunun benzeri yazılarımı sildiler.
Bu memlekette hain ve ****** çok, bu yazdıklarımı bile şikayet eden meczuplar çıkabilir.
Bu yazdıklarımı da silebilirler, farketmez yani.
Böyle free takılmak daha güzelmiş aslında, topik açıp bunu sürdürmek büyük enayilikmiş, bunu anladım.
yazına katılıyorum hatta usta kazansın yazındaki gerekçelerde benim kafamdan da geçen şeyler bencede bi topikte çok takılmak iyi değil bizimkigibi etten püften yarışma türü olanlarda sıkıntı yok ama birilerine birşeyler vermek istediğin topikler sana zarar verir. adam senin verdiğini değil kendi almak istediğini talep eder.
-
ABBASIN PONZİ EKONOMİSi
-
Patates kilo 5 TL doların neyi eksik miş.............1 Dolar her zaman 1 Kilo dan fazla patates satın almıştır.............
-
Alıntı:
Originally Posted by
mohikan
Forum yönetiminin adaletli yönetimi sayesinde...:bravo:
Diyelim ki kimseye hakaret etmeden genel bir ekonomik-siyasi yorum yaptın.
1000 kişi beğense de, 1 kişi beğenmeyip hakaret edince forum yönetimi o müptezeli cezalandıracağı yerde bizim yazdıklarımızı da siliyor.
Ben de böyle moderatörlük mü olur dedim? Bunu bile sildiler.
Mesela bunun benzeri yazılarımı sildiler.
Bu memlekette hain ve ****** çok, bu yazdıklarımı bile şikayet eden meczuplar çıkabilir.
Bu yazdıklarımı da silebilirler, farketmez yani.
Böyle free takılmak daha güzelmiş aslında, topik açıp bunu sürdürmek büyük enayilikmiş, bunu anladım.
Bu satılmışlık orta asya dan beri süregelen soyaçekimdir. Sizler Türkiye de yaşıyorsanız ve bu kadar açık yazabiliyorsanız ( bana göre çok şık yazılar ama malum niyet bozuk olunca hakaret der çıkarlar ) sizi kutlarım.
Daha geçen hafta sosyal medya da bir resim paylaştım diye ifade verdim. O nedenle her doğru her yerde konuşulamıyor. Son bir haftadır kek kıraathanelerinde konuşulanları duyan gece uyuyamaz.
-
Alıntı:
Originally Posted by
heval
Patates kilo 5 TL doların neyi eksik miş.............1 Dolar her zaman 1 Kilo dan fazla patates satın almıştır.............
tarlada bile çok artmış ödemişte tarlada tonu 2.400 diyorlar
sabah bir eyrde mesaj atmışlardı
Alıntı:
Amasya da soğan herşey(yukleme çuvallara)alıcıya ait 1.7 TL.patates herşey alıcıya ait 1.9 TL.
diyorlar bu sene patates ithali gene gelecek
-
İyikine anneme abbasın seçim ulufesi olarak verdiği 1000 kaat ile Dolar neyin ! almışım bu sayede patatesteki fiyat artışından etkilenmeyeceğiz.
-
-
Almanya patetes fiyat endeksi