Printable View
Arayıp da bulamadıkları hava... Örtüyü ser yere salla ağacı, dökülsün dutlar...
https://i.hizliresim.com/C8KbEj.png
Alıntı: Originally Posted by oscar77 Arayıp da bulamadıkları hava... Örtüyü ser yere salla ağacı, dökülsün dutlar... Ne kadar sallarsa sallasın....Son damla düşer dona.:cool:
Alıntı: Originally Posted by oscar77 Alım için en tepeyi nasıl denk getiriyorsun merak ediyorum.. :notr: +1 ve üzeri olunca atliyorum abi :)
Netaş şu an eksi 1.6. bugün +3 bekliyorum
Alıntı: Originally Posted by fenerbahceli Netaş şu an eksi 1.6. bugün +3 bekliyorum teknoloji hisseleri biraz limoni cumayı bu sevıyede kapatsak yeter
Alıntı: Originally Posted by eksina teknoloji hisseleri biraz limoni cumayı bu sevıyede kapatsak yeter Kırşehir falan denilince fullediydim tüh ya pis zarar yazdım Bunu almak için mgros sattık o da çıkıyor :(
Alıntı: Originally Posted by fenerbahceli Kırşehir falan denilince fullediydim tüh ya pis zarar yazdım Bunu almak için mgros sattık o da çıkıyor :( Çok daldan dala zıplıyorsun.. :( Yoksa, hisse seçimlerinde sıkıntı yok... Hisse senedi gübre gibidir., portföyü çeşitlendirip yayman gerek yoksa kokar... ...Haa bir de borsa sabırsızların işi değildir...