Printable View
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kapanışmetre başlığının son gönderilerini okuyun bakın ne var orda:kahkah: O ne ustadim anlamadim
Alıntı: Originally Posted by Webster O ne ustadim anlamadim Borsa genel içindeki kapanışmetre başlığı var oranın son gönderilerini okuyun. Sizide bekleriz tahminler için.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Kapanışmetre başlığının son gönderilerini okuyun bakın ne var orda:kahkah: Bakıyorum arada doğru tahminler geliyor sizden :) Bugün böcek aldınız galiba
Alıntı: Originally Posted by admustafa Bakıyorum arada doğru tahminler geliyor sizden :) Bugün böcek aldınız galiba 1 çiçeğim, 2 böceğim oldu şimdilik. Sizide bekleriz. Değişiklik oluyor oyalanıyoruz işte.
Alıntı: Originally Posted by myfinans 1 çiçeğim, 2 böceğim oldu şimdilik. Sizide bekleriz. Değişiklik oluyor oyalanıyoruz işte. Pazar günü bir tahmin yaparım :)
Alıntı: Originally Posted by admustafa Pazar günü bir tahmin yaparım :) Güzel oluyor, bekleriz tahminleri.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Güzel oluyor, bekleriz tahminleri. Ben geldim bile 😂😂😂
Alıntı: Originally Posted by Webster Ben geldim bile Pazartesi sabah 10'a kadar filan tahmin yazabiliyorsunuz. Şimdiden yazan olmaz herhalde. Pazar akşamı tahmininizi yazın.