Evet akd den bahsettim ben.. kademeler maşallah yol geçen hanına döndü 10 kademe birden inip kalkıyor [emoji28]
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Printable View
Karanlık odaya 18 t lden girdi:) Karanlık oda kadar saçma sapan bir uygulama yok. Görmüyon, duymuyon, büyükler kafalarına göre alıp satıyor.
Nazar değdirdik
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
kuşlu sitede gördüm birisi konak projesinden bahsetmiş 2015 yılında gönderilen kap haberine göre 1,65 milyon ton bakır 2,9 milyon ons altın rezervi tespit edildiği açıklanmış zamanında,o günden beri proje ile ilgili bir gelişme olmamış,araya bir sürü olay girdi işler aksadı ama çalışmalar hızlanmış olabilir mi kozaa ve ipekenin hareketlenmesi ucuz kalmış olmalarının yanında bunu da akla getiriyor,nerdeyse 6 yıldır proje ile ilgili bir açıklama yapılmamış bir gpn sürpriz bir haber düşer mi acaba,eğer böyle birşey olur üretim faaliyetine başlıyoruz derlerse var ya kozal bile bunun yanında hikaye kalır,hadi inşallah böyle bir haber düşer de gene şu günlükçü kurumların kaldır indir vurkaç olaylarından birine yem olmayız
Çok güzel ve kozaa yi ilgilendiren en onemli konuya değinmişsiniz. Gerçekten inanılır gibi değil bende 2 aydır konak projesini araştırıyorum. çok büyük bir altin ve bakir rezervi bulunmuş. Dünyanin en buyuk Kanadalı maden sirketlerinden (tech) bir firmayla ortaklik yapılmıştı. ve en son 2015 kap tan beri haber yok. esrarengiz bir şekilde de artik faliyet raporlarında da yaklaşık 2 yıldır hic bahsetmiyorlar. DUYAN BIR BILGISI OLAN VARSA YAZSIN LÜTFEN. KOZA YATIRIM BÖLÜMÜNÜ ARASANIZ ONLARDA BILGI VERMIYOR.
2016 yılında son rezerv haberi var...(2015 yılı rezerv çalışması )
Kozal UMREK raporu açıklandı evvelsi gün Kozaa da açıklarsa Umrek raporunu bilgi sahibi olacagız
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/504244
Şirketimizce yürütülen çalışmalarda 782.24 milyon ton (mümkün/inferred) kaynak belirlenmiştir (cutoff tenörü %0.1 bakır). Cutoff tenörünün hesaplanmasında kullanılan Bakır fiyatı 3 USD/lb, Altın ise 1,300 USD/ons'dur. 2015 yılı içerisinde yapılan sondajlar ile mineralizasyonun bakır ve altın içeriğinde artış sağlanmış, bakır içeriği 1.65 milyon ton dan 1.71 milyon tona, altın içeriği ise 2.94 milyon ons'dan 3.11 milyon ons'a çıkmıştır.