Ne zaman girmistiniz ?
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Cok yazik olmus tam dusus trendinde ust noktadan girmissiniz bugun itibari ile kafa kafaya gelmis olmaniz lazim. Su an diger fonlarda henuz maliyet kurtaramayanlar var eib 1 ayda toparladi. Sizin yakalandiginiz yerde yakalanmamak kosulu ile Guldurmez aglatmaz ufak ufak harclik veren bir fon bundan sonrasi icin iyi kazanclar [emoji4]
YTD
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir musibet bin nasihatten iyidir diye boşuna dememişler. Yatırımı kendi analizinizle yapın buradaki üstadlara uyarsanız isiniz yavan. Yükselişte 150k derler düşüşte ben zaten %20 maldaydim derler. Bu türün hic terste kalındığı görülmemiştir. Terste kalmışsa da al-sat yaparak maliyetini hemen çıkarmıştır. Baktın o da yok UV’ci olurlar ama ilk yükselişte “sattım kar al yaptım asagidan tekrar alicam” der. Bunlara uyarsanız fırıldak gibi döner durursunuz. 2 seneye ana parayı yarılarsınız ya da anca kurtarırsınız o da enflasyona yenilir.
Bugün altından kaybettik, yabancı eurobond fonları da eksi yazacak. Sadece borsadan kazandık, o da tek başına yeter. Hisse senedi fonu ağırlığım %45 idi.
Ne kadar savunmasız borsamız var..at kosturuyolar istedikleri gibi..nasi asagi saldilar