Bende 100 plus platinium diyorum var mı artıran
Printable View
Ciro artışı yapılan anlaşmalarla sürdürebilir olursa ben kendi adıma öyle düşünüyorum ilk ve ikinci çeyrek geçen yılın düşük bilanço verileri nedeniyle önümüzdeki 1 ve 2, çeyrek bilançoları baz etkisinden dolayı fk’yı oldukça cazip hale getirebilir ve beklenen fiyat sıçraması oluşabilir kendime yatırım tavsiyesi olup sesli bir düşünce olarak algılayınız.
Sürdürülebilirlik diğer firmalar için bir sorun iken bizim için mevcut durumun sürdürülebilir olması imkansızdır tabi ki sürdürülemez yani diğer firmalar sürdürebilir veya sürdüremez 2 ihtimal bizde ise tek ihtimal sürdürülemez bu durum, sürdürülemez olan bu düşük cirolar neden mi çünkü siber pandemi yaşanıyor çok daha fazla yeni sektör ve firmalar bu pandeminin maskesi olan siber güvenlik ürünleri için şu an yönetim kurulu seviyelerinde kararlar almakta bakan göz görür dünyada bu ürünleri sunan kaç firma var belki yakın gelecekte bu yıl sonu beklenen 100 üzeri karı ciroların çok düşük olduğu ilk çeyrekte filan gelecek kim ne der bilemem ama ben vay bee demeyeceğim.
Bu varsayımlar bana ait olmakla birlikte asla yatırım tavsiyesi değildir.
Kademeler çok sığ blok halindeki satışı alan kurumsal aldığın fiyatın 20 lira üzerinde fiyat azıcık sat kademeler derinleşsin suya sünger atıp iyice kurutma buraları haftaya tek fiyattan işlem cezası aldırma bize…
Insallah brut takas bitince normale doner kademeler
Bunun normali de çok sığ sebebi halka açıklığı çok az teoride olmasa da pratikte halka açıklığı çok az.
Piyasada lot çok az bu lot sayısı ile bu fiyatlarda zaten ucuz konya bfren mesela şuan ederinde mi lotu az olduğu için arz talep den dolayi fiyatları ederirinin çok çok üstünde kron hem lotu az hem ederinde hem teknoloji hissesi hemde ihracat yapıyor bence şuan ki fiyatları bile baskılanmış fiyatlar piyasa daha uyanamadı 2023 yılı teknoloji rallisi başlayınca smart güneş gesan şuan eşeğinin çok çok üstünde ama temel olarak altini doldurdular fiyatin 5g ve sektörel gelişmeler ile kap haberleri artinca teknoloji sektörü de 2023 un flaş sektörü olacak diye dusunuyorum
Yıllardır Gedik yatırımda 1 milyonun üzerinde hisse sabit bir şekilde dururdu ve bu lotların patrona ait olduğu iddia edilirdi. Lütfi Yenel sadece 570.000 lot satmasına rağmen bu lotların tamamı Yatırım Fonları'na geçmiş gibi görünüyor. Bu yatırım fonlarının Yenel aile fertlerinin uluslararası yatırım fonu geçmişi ile ilgili olabileceğini düşünüyorum hala. Şirket fiyatın artmasını istediği/engellemediği durumda derinliğin azalması sorun teşkil etmez bence. Hatta daha iyi. Egeen gibi, günlük 100 bin lot işlem hacmiyle fiyatın 6.000 lira olabileceğini görüyoruz. Ama burada da bir tehlike Sn.Yatır'ın tavsiyesi'nin ihtimal olarak belirttiği kottan çıkma durumu var. Buna ihtimal vermiyorsak, derinliğin azalması bence sorun değil. Yeter ki şirket fiyat yükselişini kendi eliyle engellemesin.