kozalaklar o arazinin araştırmasını yaptı o bilgileri satın almak istiyor gübre 70 milyona
Printable View
Zamanında bir kadın vardı iş yerinde geldi bana bende Finansbank hisseleri var ne yapayım dedi. Bana çok garip gelen bir soruydu, düşündüm çok kar elde ettiysen sat demiştim az bir şey vardı, al demek kolay çünkü koyduğu para belli, al zararını ben karşılıyorum denebilir, sat demek zor karar. Neyse sonradan satmış ise çok kar elde etmiştir. Satmamış ise hala daha çok kar elde etmemişdir.
Mart sonundan beri hissedeydim. Bugün kapanışa doğru bütün pozisyonları kapattım.
Her akşam burda, akşam seansında levyeleyenler, dowu düşürenler, totem yapanlar vardı. Son bir kaç gündür short yönünde hiç ses olmuyor eskiye nazaran. Nefesler mi kesildi yoksa yükselişe inanıldı mı artık?
Allah allah iblis niye almıyor acaba normalde 135 bini yakardı. Hiç kaçırmaz bu havalari
-- ucuz para furyasi bitti sanirim..vatandas dolu dolu limitlerini kullandiysa ek verecek teminati kalmadiysa hele hele taksitlerinde gunu geliyorsa hosgeldiniz japonyaya..
Cidden bu kadar yazıya çiziye rağmen halen şortta kalan var mı, merak ediyorum...