Ok
Az daha bekleyeceğiz diyorsun yani hayırlısı
Vur kaç değil nede olsa tarzımız bekleyeceğiz her türlü
Saygılar
Printable View
Twitterdan denk geldiği ve bizim jeopolitik analistlerin yorumunu göremediğim BAE savaş uçaklarının girit adasına inip yunanistan ile pazartesinden itibaren tatbikat yapmasının manasımı anlamadım.
Akdeniz ülkesi mi hayır
Nato üyesi mi hayır.
3 4 gün önce de fransa uçakları güney kıbrısa inmişti hadi o nato ülkesi eyvallah.
YTD
https://www.facebook.com/groups/3018...7926390112826/
İlginç ben sadece söylenti şeklinde konuşulduğunu yapacağız edeceğiz dendiğini zannediyordum tarih bile verilmiş ama tarihte geçmiş. Şimdi 2023 ü bekleyeceğiz bakalım ne olacak. Yerli oto ne zamandı
BAE kendi ölçeğinden (1,5 milyon bae vatandaşı ) büyük hedeflerin peşinde ve muhtemelen bu hezimetle sonuçlanacak.
Bu olay özelinde bakarsak iki tarafta hafteri destekliyor. Kendi aralarında bir şeyler yapmaları gayet doğal
Hatta geçtiğimiz hafta israil anlaşması sonrasında bae’nin f35 talep ettiği söylenmişti. Ancak israilin buna sıcak bakmadığı belirtilmişti.
Toparlarsak karşımızda suudi, mısır, bae , fransa, gkry ve yunanistan bloku var. İsraili temkinli olmakla beraber bu ekipte değerlendirilebilir. Şu anda bu ekip cicim aylarını yaşıyor.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
atilla yeşilada dowdaki yükselişe pek aldanmayın diyor . biz trader olduğumuz için daha çok pek ilgilenmiyoruz dow ile ama adam diyorki özetle pandemi yükselişindeki teknoloji hissleri çıkarırsanız eşit ağırlıktaki endeksi aslında düşüş yapıyor diyor.
öyle bir endeks varmı onuda bilmiyorum bu arada veya başka birşey demek istedi.
yani millet pandemide bu hisslere saldırmış
bist için se 1000 aşşağısına geldikçe alırım dedi. hisse değil ama hisse endeks fonu
borsanın ucuz olduğu söylüyor . bende öyle düşünüyorum