Bu da tutmaz dostum...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu da tutmaz dostum...Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Aman kardeşim çok dikkatli olmak gerek .. her şeyi bilsen bile gerçekteki psikoloji farklı olduğu için kararlar değişir
Aman bu kadar kişi tecrübe etmiş sen de para kazanarak tecrübe etme
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu mutasyon iyi olmadı.
piyasa bunu fiyatlıyor diyecem ama petrol tam ters istikamete gidiyor.
acaba kafa karıştırmak için mi demeden edemiyorum.
belki de yumuşak iniş amaçlı fed filan işlem yapıyor.
veya körfezde bişiler olacak yakın zamanda.
dikkatli olma zamanları. Bence.
öğle saatlerinde piyasadaki hareketlere göre daha sıkıntı olmaz vurayım kafayı yatayım dedim uyandığımda şok oldum. güzel numara çekmişler. çünkü eğer long olupta yanıldığını düşünen varsa hayır yanılmadı, yanıltıldı. çünkü göstererek almak istemediler. doğrusunu söylemem gerekirse x30 endeksinin zayıflığı dikkatimi çekmişti ama 100 endeksinin hareketleri bana güven verdi ve nasıl olsa büyük başlarda arkasından gelirler diye düşünerek rahat bi şekilde vurup kafayı uyumuştum ama sana bi rüya yorumu yaptıralım dediler herhalde:) benim düşünceme göre piyasa yarın bi anda patır kütür yukarı dönmeyebilir ama toparlanarak haftayı yine yukarı doğru fişekleyerek kapatma şansı var.
bear bull sana bişi soracam.
bu vadelilerden endeks hesaplatıyor musun?
öyle bir çalışma yaptın mı? u30 için.
Yeni vadeye düşük miktarla geçen TEB bugün 11.500 long açmış, aşağı gidiş açısından rahatsız etti beni biraz.
vadeliden endex hesaplaması değil spot fiyat üstünden + faiz + kalan zaman Teorik fiyat hesaplaması yaptırılabilir bunuda zaten herkes yapıyor.
https://i.resimyukle.xyz/I1BCcB.png
her ne kadar 3-5 vadedir hesaplamalara piyasa uymasada bu böyle.
arbitraj fırsatları doğuruyor, değerlendirebilene tabi.
bazılarına teorik fiyatı anlatana kadar burada canımız çıkmıştı. en sonunda piyasada buyrun size dedi +makas - makas ne yaparsanız yapın teorik meorik yok kafama göre takılırım diyor.