Yerel Kaynakların iddiasına göre Türk savaş uçaklarının Aynel Arab'a düzenlediği operasyonda 22 Esed unsuru öldü.
Printable View
Yerel Kaynakların iddiasına göre Türk savaş uçaklarının Aynel Arab'a düzenlediği operasyonda 22 Esed unsuru öldü.
Alıntı:
Şükrü Sina Gürel
@sina_gurel
İki ay kadar önce Zafer Partisi heyeti olarak Suriye'de üst düzey görüşmeler yapmak üzere hazırlık yaptığımızı açıklamış ve Dışişleri Bakanlığımızla ve Surie makamlarıyla temasımızı başlatmıştık. Bu arada Belarus'ta Suriye Hükümeti ile Hükümetimiz arasında görüşmelerin
Alıntı:
başlatıldığını memnuniyetle öğrenerek, önceliğin devletimizde olduğu düşüncesiyle Şam ziyaretimizi ertelemeyi uygun bulmuştuk. Bendeniz, zaten 2016'da Şam'da Sn.Esad ile görüşerek, kendisinin Türk halkına mesajını Yurt gazetesinde duyurmuştum: "Kardeş olmaya mecburuz
Son günlerde Suriye'nin meşru hükümetiyle en üst düzeyde görüşmeler için hazırlık yapıldığı bilgisi herkesçe malum olmuşken, bazı çevrelerce "özel" ziyaret planları yapıldığı duyurulmaktadır. Devletin resmi kanallarının önüne geçme ve "özel" görüşmeler yapma tasarılarının,
.................................Alıntı:
Şükrü Sina Gürel
@sina_gurel
"pişmiş aşa su katma" işgüzarlığı niteliğinde olduğunu düşünerek, Zafer Partisi olarak kaygılanıyoruz. Kamuoyumuza saygıyla duyururuz.
Teyit edemedim. Doğruysa yazıklar olsun.Alıntı:
ATAKIZ
@ATAISIK_
·
21s
Sahte bal ve tereyağı üretmekten 15 kez ceza alan adamın Tarım Kredi Marketlerine Genel Müdürü olarak atandığını biliyor muydunuz?
Alıntı:
Engin Özkoç
@enginozkoc
·
9s
Bugün CHP aleyhine konuşanları özellikle not ediyorum. Çünkü seçim sonrası ilk olarak “biz de sizdeniz” diye gelecek onlar. Araya karışmasınlar! Bize rüzgargülleri lazım değil, değişim için çalışacak neferler lazım. Son güne kadar azimle, kararlılıkla çalışmaya devam…
Çok doğru bir tespit. Yoktur bir farkları, hepsi dışarıdan kumandalı. İşte yere göğe sığdıramadıkları Mansur yavaş, geçen gün kopyaladım, aşıcı kadın profesöre güzelleme yapıp, yağ çekiyordu.Alıntı:
Korcan Ayata PhD 🙂
@korcanayata
·
2s
Ben hayatım boyunca CHP’ye oy verdim. Konsolosluktaki oyum boşa gidiyor diye, Türkiye’ye gidip oy verdim. Pandemi sürecinde elinize geçen büyük şansı tepip halk sağlığının, eğitimin, insanlığın, adaletin çiğnenmesine şeyirci kaldınız, yeri geldi stepne oldunuz.
Kılavuzu karga …
Çağlar Tekin
@mcaglartekin
·
8s
Zelenski, Avrupa'nın en büyük nükleer santralinin vurulmasını emretti. Kiev'in birlikleri günlerdir santrali hedef alıyor, vursalar hem Türkiye'de hem Avrupa'da yaşam neredeyse yok olacak,yok oluşumuzu engelleyen şey Rus savunma sistemleri... Ama dünya sessiz, büyük ahlaksızlık
https://twitter.com/absurtbirhaber/s...01802872406018Alıntı:
Absürt Haber
@absurtbirhaber
·
18s
Abbas Mousavi isimli şahıs, rüyasında gördüğü Hz. Hüseyin’in “kendine 3 el ateş et, sana bir şey olmayacak” dediğini söyleyerek tüfekle kendini vurdu.
Ambulans istemeyen Mousavi, kan kaybından öldü.
Linkte video var da teyit edilmiş değil. Üçkağıt da olabilir.
Bugün borsaya hiç bakmadım. Açıkçıları doğramışlar.
https://twitter.com/ErtanOzyigit/sta...74480971776002Alıntı:
Ertan Özyiğit
@ErtanOzyigit
·
29d
Çin'de son 60 yılın en kötü sıcak hava dalgası.
DİKKAT: fabrikaları kapanmaya zorluyor...