Finansbank'ın %29 mevduat ürünü için şubeyle görüştüm. Sadece 1 milyon TL üstü ve maksimum 91 gün içinmiş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Finansbank'ın %29 mevduat ürünü için şubeyle görüştüm. Sadece 1 milyon TL üstü ve maksimum 91 gün içinmiş. İlgilenen arkadaşlara duyurulur.
Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli: "İstanbul'da 3+1 daire 3-3,5 milyon TL'ye bulunabilir. Bunlar ulaşılabilir rakamlar."
biz kendimizi zengin görüyoruz değiliz...
3-3,5 milyona ulaşılabilir diyor...
3,5 milyon faiziyle 10 yılda 7 milyon olur...
aylık 70,000 lira ödemeye sıradan herkes ödeyebilir diyor...
hakikaten bunların tv kanallarında isviçre vatandaşı falanmı gösteriyorlar Türk vatandaşını...
Yıllardan beri dikkat ettiğim bir nokta var, ev fiyatlarını öyle bir ayarlıyorlar ki sanki orta sınıfın elindeki paranın tamamını almak için nokta atışı yapıyorlar.
Ya da bana öyle geliyor bilemedim. :kahkah:
Yıllar içinde param artıyor artıyor artıyor (dolar bazında) ama emlak cinsinden bakınca 5 sene önce nerede isem hala oradayım :kahkah:
ytd
Herkezi kendi gelirlerinden kıyaslıyor
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Başkasıda parmağımdaki yüzük diyordu
18 yaşında milletvekili ne zaman emekli oluyor? 40-50 yaşlarında kaç milletvekili var? Polis,asker gibiler isterse kaç yaşında emekli oldu bu ülkede? Adamlar çalmış gibi konuşuyor millet.İşe girdiğindeki yasa neyse o.Ben 18 ay askerlik yaptım.Geçmiştekiler 24 ay.Şimdikiler 6 ay.Parası olup askerlik şubesinde imza atıp askerlik bitiren oldu.Bizimmi hakkımız çok yoksa az yapanmı devletten çaldı.O dönem neyse o.Eyt denilen şey elden alınan haktı geri yerine iade edildi.Konu bu.Ama bazlarında hazım problemi yarattı.Yok helal değilmiş diyenler vs.önce 5 maaşlara bakın ülkede kart memurlarına bakın,kimler kaymaklı künefe yiyor onlara bakın.. Ahtapot yiyene değil [emoji1787][emoji1787][emoji1787]
Bravo, benim de dikkatimi çekmişti bu konu.
Konut fiyatları dövize endekslenmiş. Döviz (ya da enflasyon) yükselirse tl fiyatı artıyor. Döviz (ya da enflasyon) düşerse tl fiyat yatay kalıyor. Tek yönlü endeksleme.
İzmir mavişehir de 3+1 Daire 120 m2 için 15milyon tl istediler. Bence abartılı bir rakam.
Ne özelliği var dedim. Spor salonu önüne maserati koyduk dediler :-)