Printable View
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Atölyedeyim tükkana eyi bakın, dönünce alırım ifadeleri! :he: İfade alma işlemi yarına mı kalacak acaba ? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG İfade alma işlemi yarına mı kalacak acaba ? :oleyo: Gelirim demişse gelir mutlaka... onun adı Gaya.......
Sn Gaya gelmeden, ben köşe masadan kalkayım, sofrayı toparlayıp, mutfağa atıyorum.. bulaşıkları sabah görevli yıkasın artık.. :)
Alıntı: Originally Posted by guneysu Gelirim demişse gelir mutlaka... onun adı Gaya....... Geleceğinden şüphem yok o Reha Kaya affetmez, sarsılmaz gelir ama saat 3 oldu :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Sn Gaya gelmeden, ben köşe masadan kalkayım, sofrayı toparlayıp, mutfağa atıyorum.. bulaşıkları sabah görevli yıkasın artık.. :) Sanki Reha Kaya geldi gibi ama :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by guneysu Öyle sağlam diş, anca Sn Gaya'da vardır... 32 original diş var ağzında... ( gülerken saydım da ) :kahkah: Eskilerin deyimi vardır ''Ağzındaki Dişi Saydırtmayacaksın!'' sebebi belli oldu! :yes:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Geleceğinden şüphem yok o Reha Kaya affetmez, sarsılmaz gelir ama saat 3 oldu :oleyo: Alıntı: Originally Posted by MedwiG Sanki Reha Kaya geldi gibi ama :oleyo: Saat/zaman/izafiyet kavramları Reha GAYA için geçerli değildir, efendim! :yes: Hatta yerçekimine bilem meydan okur deyeceğim de, henüz o kadar uçmadım! :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Saat/zaman/izafiyet kavramları Reha GAYA için geçerli değildir, efendim! :yes: Hatta yerçekimine bilem meydan okur deyeceğim de, henüz o kadar uçmadım! :kahkah: O kadaaa sarışınla uğraşıp, hala uçmadıysan Evliya olmuşsun.. :kahkah: